Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aeris team (993656) - inter Madrid fci (1462039) » 162352702: T23/J7/X

Liga 162352702 Información oficial sobre el partido 162352702 en Hattrick

12.04.2008 14:25:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 7 / X.3967 (182534)

pineda de mar Alineación oficial del equipo 'pineda de mar' en el partido 2 - 5 Arrancatapinos de Faro Alineación oficial del equipo 'Arrancatapinos de Faro' en el partido
0 - 1 Davor Bosan?i? (8')
0 - 2 Aron Simionescu (18')
Miguel Bragado (20') 1 - 2
1 - 3 Paolo Rigucci (22')
1 - 4 Guifré Gràcia (49')
1 - 5 Humbert van Asperen (88')
Benjamin Schneider (88') 2 - 5
pineda de mar Alineación oficial del equipo 'pineda de mar' en el partido 2 - 5 Arrancatapinos de Faro Alineación oficial del equipo 'Arrancatapinos de Faro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
pineda de mar Alineación oficial del equipo 'pineda de mar' en el partido 1 - 6 Arrancatapinos de Faro Alineación oficial del equipo 'Arrancatapinos de Faro' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,9 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pineda de mar

Goles Goles

  • 103 Minuto 20 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Miguel Bragado va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.
  • 101 Minuto 88 (Gol por el centro): El pineda no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Benjamin Schneider es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 5.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Orell Theillard es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rafael Vicioso de pineda va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 87 (Lesión): Honorato Medinilla va sortir coix del terreny de joc, substituït per Juan Villazán. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 092 Minuto 90 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del pineda puguin veure en Miguel Bragado jugant de nou; ja que al minut 90 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Virgílio Coelho el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Arrancatapinos de Faro

Goles Goles

  • 118 Minuto 8 (Gol evento especial córner peinado): Arrancatapinos va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Aron Simionescu, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Davor Bosančić que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 181 Minuto 18 (Gol por el centro): Al minut 18, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Aron Simionescu va augmentar l'avantatge de Arrancatapinos a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 22 (Gol por la derecha): Paolo Rigucci va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.
  • 184 Minuto 49 (Gol de penalti): Arrancatapinos va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 4, quan Guifré Gràcia va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 182 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 88 de partit va donar a Arrancatapinos l'avantatge per 1 - 5. Humbert van Asperen en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Pascal Erb al minut 56, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Humbert van Asperen, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Humbert van Asperen va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Raymond Delver de Arrancatapinos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 21, Humbert van Asperen de Arrancatapinos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Duccio Marcato de Arrancatapinos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.