Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Selva Athletic 2 (1597400) - Novo Chiclana FC (486676) » 162351238: T23/J6/X

Liga 162351238 Información oficial sobre el partido 162351238 en Hattrick

05.04.2008 14:25:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 6 / X.3941 (182508)

el informatico Alineación oficial del equipo 'el informatico' en el partido 4 - 0 Loserss Alineación oficial del equipo 'Loserss' en el partido
Mario Wiedelt (38') 1 - 0
Fergus Warendorf (44') 2 - 0
Genís Vela (45') 3 - 0
Paolo Massimi (56') 4 - 0
el informatico Alineación oficial del equipo 'el informatico' en el partido 4 - 0 Loserss Alineación oficial del equipo 'Loserss' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
el informatico Alineación oficial del equipo 'el informatico' en el partido 2 - 1 Loserss Alineación oficial del equipo 'Loserss' en el partido
Tiene suerte 2.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,5 % 0,5 % 9,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

el informatico

Goles Goles

  • 122 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a informatico va ser Mario Wiedelt.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan informatico va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Fergus Warendorf des de dins de l'àrea.
  • 119 Minuto 45 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Antonio Caranfa sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Genís Vela que, efectivament, va fer pujar el 3 - 0!
  • 106 Minuto 56 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Paolo Massimi va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 56, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del informatico, mentre ja celebrava el 4 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en İrfan Nafile va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 236 Minuto 30 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Victoriano Paleologo haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a informatico al minut 30.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79, İrfan Nafile gairebé va marcar per a informatico des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 70 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 70 de partit, quan un jugador de informatico, en David Las Heras, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Loserss

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 34 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Jorge Pena de Loserss va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en José Monferrato que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 250 Minuto 45 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de Loserss van pujar a rematar. Però en Jorge Pena la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.
  • 252 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Al minut 50 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Jorge Pena la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Loserss havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 251 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Jorge Pena va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mario Anero de Loserss la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Héctor Bartolomé de Loserss es va emportar una amonestació al minut 69 per provocar un rival.