Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La peña los berenjena (801787) - Zorza Depor (1416305) » 162350623: T23/J5/X

Liga 162350623 Información oficial sobre el partido 162350623 en Hattrick

29.03.2008 14:25:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 5 / X.3930 (182497)

Caminero C.F Alineación oficial del equipo 'Caminero C.F' en el partido 1 - 2 josito Alineación oficial del equipo 'josito' en el partido
0 - 1 Diego Adrián Fernández (45')
Xavier Ángel Puerta (58') 1 - 1
1 - 2 Leon ?arnecki (81')
Caminero C.F Alineación oficial del equipo 'Caminero C.F' en el partido 1 - 2 josito Alineación oficial del equipo 'josito' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Caminero C.F Alineación oficial del equipo 'Caminero C.F' en el partido 4 - 1 josito Alineación oficial del equipo 'josito' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,1 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Caminero C.F

Goles Goles

  • 111 Minuto 58 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Xavier Ángel Puerta va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Caminero empatava el partit, 1 a 1, al minut 58.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Fermín Terrona va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Al minut 19, Raul Monteiro arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Xavier Ángel Puerta va estar a punt d'acabar en gol al minut 27, però el porter visitant Jørgen Bostrup va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 210 Minuto 45 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Hardy Bahmer quasi empata el partit per a Caminero, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 210 Minuto 83 (Ocasión de falta): Hardy Bahmer va llançar una falta directa al minut 83 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 85 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Mikaël Lusson s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 39 (Tirita (médico)): Semblava que Juan Antonio Velaz s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.
  • 091 Minuto 45 (Lesión leve): En Casandro Canto de Caminero va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Hipólito Novo va prendre el seu rol al minut 45.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 45 (Evento clima: lluvia, OK potente): Xavier Ángel Puerta no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

josito

Goles Goles

  • 138 Minuto 45 (Gol evento especial extremo + rematador): En Gian Carlo Dolmetta va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Diego Adrián Fernández la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 1 al marcador.
  • 173 Minuto 81 (Gol por la derecha): El jugador de josito Leon Żarnecki va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 81 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 28 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Gian Carlo Dolmetta, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87 de partit, Leon Żarnecki va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Patxi Fromista de josito va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Diego Adrián Fernández de josito va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79 del partit, Diego Adrián Fernández de l'equip josito, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 54 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Alberto Mena no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.