Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Malva-rosa (1431891) - F.C. Gusanapios (1371448) » 162347279: T23/J9/X

Liga 162347279 Información oficial sobre el partido 162347279 en Hattrick

26.04.2008 14:25:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 9 / X.3870 (182437)

Sporting Ciudad C.F. Alineación oficial del equipo 'Sporting Ciudad C.F.' en el partido 4 - 3 Jokermanxs Alineación oficial del equipo 'Jokermanxs' en el partido
0 - 1 Pere Martínez (41')
Adrián Mendia (43') 1 - 1
1 - 2 Pere Martínez (45')
Sante Torri (45') 2 - 2
2 - 3 Eduardo Solares (64')
Yerai Rivero Camacho (82') 3 - 3
Conrad Driest (84') 4 - 3
Sporting Ciudad C.F. Alineación oficial del equipo 'Sporting Ciudad C.F.' en el partido 4 - 3 Jokermanxs Alineación oficial del equipo 'Jokermanxs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Sporting Ciudad C.F. Alineación oficial del equipo 'Sporting Ciudad C.F.' en el partido 7 - 0 Jokermanxs Alineación oficial del equipo 'Jokermanxs' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Ciudad C.F.

Goles Goles

  • 142 Minuto 43 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Adrián Mendia de Sporting va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.
  • 111 Minuto 45 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Sante Torri va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Sporting empatava el partit, 2 a 2, al minut 45.
  • 111 Minuto 82 (Gol por el centro): Passat el minut 82 de joc, Yerai Rivero Camacho facilitava les coses al Sporting amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 3.
  • 121 Minuto 84 (Gol por el centro): Conrad Driest va donar a Sporting un avantatge de 4 - 3, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Toni Villanueva va estar a punt d'acabar en gol al minut 13, però el porter visitant Paulí Escala va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Jaime Uribe Bernedo del Sporting ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Al minut 61 es va veure una gran oportunitat per a Sporting per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Giuseppe Venere, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 213 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 79 minuts, en Lourenzo Mato no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Conrad Driest de Sporting es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 27 (Lesión): Sporting es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Gorka Sánchez Palomino no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Yerai Rivero Camacho al camp.

Jokermanxs

Goles Goles

  • 119 Minuto 41 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Jokermanxs va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Pere Martínez va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 108 Minuto 45 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 45, en Tuies Trulls la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Pere Martínez que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 107 Minuto 64 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): El jugador de Jokermanxs Eduardo Solares va anotar el 2 - 3 amb un xut impressionant des de 50 metres, que va entrar per l'escaire... quina gardela!

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Tuies Trulls, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 41 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Jokermanxs va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tuies Trulls de Jokermanxs amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 37, César Ereinuzqueta de Jokermanxs va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Armando Álvarez Cabiro es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 45 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Armando Álvarez Cabiro de Jokermanxs es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 45.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 45 (Lesión leve): En Moisés Rico ocupà el lloc d'en Pere Martínez al 45 minuts, dos minuts després que el jugador de Jokermanxs quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.