Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sacachispas4 F.C. (1369641) - GRANADA CD LISET (1589270) » 162347173: T23/J12/X

Liga 162347173 Información oficial sobre el partido 162347173 en Hattrick

17.05.2008 14:25:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 12 / X.3868 (182435)

Racing de Wisconsin Alineación oficial del equipo 'Racing de Wisconsin' en el partido 5 - 1 ciegos de springo Alineación oficial del equipo 'ciegos de springo' en el partido
Jozias Sillevis (6') 1 - 0
Reinald Puig (12') 2 - 0
2 - 1 Oscar Idígoras (14')
Fernando Chapas (26') 3 - 1
Juan Luis Ozorio (28') 4 - 1
Olivier Poirier (51') 5 - 1
Racing de Wisconsin Alineación oficial del equipo 'Racing de Wisconsin' en el partido 5 - 1 ciegos de springo Alineación oficial del equipo 'ciegos de springo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Racing de Wisconsin Alineación oficial del equipo 'Racing de Wisconsin' en el partido 6 - 0 ciegos de springo Alineación oficial del equipo 'ciegos de springo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing de Wisconsin

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Jozias Sillevis, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Wisconsin se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 6.
  • 138 Minuto 12 (Gol evento especial extremo + rematador): Fredrik Bäckby estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Reinald Puig va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 0 al minut 12.
  • 132 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26, Wisconsin va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Fernando Chapas, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 28 (Gol por la izquierda): En Juan Luis Ozorio va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.
  • 133 Minuto 51 (Gol por la derecha): Olivier Poirier va incrementar l'avantatge de Wisconsin amb el 5 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): El Wisconsin ho intentava per la dreta per mitjà de Salustiano Cabanas, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 218 Minuto 27 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Wisconsin Salustiano Cabanas quasi marca al minut 27 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Ángel Masoliver l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Al minut 53 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Manuel Queiroga de Wisconsin va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Olivier Poirier de Wisconsin la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 61 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Olivier Poirier va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

ciegos de springo

Goles Goles

  • 152 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Al minut 14, springo va reduir l'avantatge rival a 2 - 1, quan Oscar Idígoras va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Benet Vicient ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 253 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): En Pedro Casimiro va fer una estirada espectacular al minut 56, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Lluís Masrramon.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sergi Carbó de springo es va emportar una amonestació al minut 11 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Manuel Barcena.
  • 513 Minuto 67 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Sergi Carbó va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.