Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

la guarida (794982) - Nuevo San Roque de Lepe (118499) » 162340200: T23/J1/X

Liga 162340200 Información oficial sobre el partido 162340200 en Hattrick

01.03.2008 14:25:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 1 / X.3744 (182311)

la guarida Alineación oficial del equipo 'la guarida' en el partido 4 - 0 BLEACH NEXOR F.C. Alineación oficial del equipo 'BLEACH NEXOR F.C.' en el partido
Mateu Baixes (83') 1 - 0
Jesús Alfredo Hervías (88') 2 - 0
Ramir Pruna (89') 3 - 0
Simón Zúñiga (90') 4 - 0
la guarida Alineación oficial del equipo 'la guarida' en el partido 4 - 0 BLEACH NEXOR F.C. Alineación oficial del equipo 'BLEACH NEXOR F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
la guarida Alineación oficial del equipo 'la guarida' en el partido 5 - 0 BLEACH NEXOR F.C. Alineación oficial del equipo 'BLEACH NEXOR F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

la guarida

Goles Goles

  • 122 Minuto 83 (Gol por la izquierda): guarida, atacant per l'esquerra al minut 83, va aprofitar el magnífic llançament de Mateu Baixes per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 132 Minuto 88 (Gol por la izquierda): guarida va augmentar la diferència quan Jesús Alfredo Hervías no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): guarida va aconseguir el 3 - 0 quan Ramir Pruna va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 118 Minuto 90 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 90, el guarida va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Simón Zúñiga, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): guarida va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 9 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Pablo Hurtado de Mendoza ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Simón Zúñiga! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 217 Minuto 90 (Ocasión evento especial cansancio): Joan Bonfill començava a fer errades greus a causa del cansament, fet que posava en dificultats la resta de la defensa del seu equip.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jesús Alfredo Hervías va estar a punt de sentenciar el partit al minut 90, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 205 Minuto 90 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Noe Padrenda va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Jesús Alfredo Hervías, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pablo Hurtado de Mendoza de guarida la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pedro Pablo Morote de guarida la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

BLEACH NEXOR F.C.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pedro Ipenza de BLEACH es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 85 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Damià Clapers va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Gabriel Zaraín.