Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Santako's Killers (1459953) - rrrrrrrrrrrrrrrrr (994268) » 162338077: T23/J5/X

Liga 162338077 Información oficial sobre el partido 162338077 en Hattrick

29.03.2008 14:25:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 5 / X.3706 (182273)

eriquinhos fc Alineación oficial del equipo 'eriquinhos fc' en el partido 1 - 1 Ackard Team Alineación oficial del equipo 'Ackard Team' en el partido
0 - 1 Christian Squaiella (28')
Norino Ayala (80') 1 - 1
eriquinhos fc Alineación oficial del equipo 'eriquinhos fc' en el partido 1 - 1 Ackard Team Alineación oficial del equipo 'Ackard Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
eriquinhos fc Alineación oficial del equipo 'eriquinhos fc' en el partido 4 - 1 Ackard Team Alineación oficial del equipo 'Ackard Team' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

eriquinhos fc

Goles Goles

  • 119 Minuto 80 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip eriquinhos va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Norino Ayala va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 37 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Zbigniew Chotkowski quasi empata el partit al minut 37, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 213 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Després de 41 minuts, Norino Ayala va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 211 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Norino Ayala va estar a punt de marcar al minut 52 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Norino Ayala va estar a punt d'empatar per a eriquinhos quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Didier Ravary va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Isaak Glanzmann de eriquinhos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 28 (Tirita): Al minut 28 de partit, el jugador Norino Ayala de eriquinhos es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 25 (Evento clima: sol, OK técnico): En Sonny Fast Hansen va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

Ackard Team

Goles Goles

  • 173 Minuto 28 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Christian Squaiella va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Moisès Calderé va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 20, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Carlos Alberto Celes va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81 de partit, Paco Casalón quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hadad Kaleel El-Bilal de Ackard va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 88, Doman Faber de Ackard va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.