Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD Camarzana (1435758) - berlanga cf (121409) » 162333885: T23/J7/X

Liga 162333885 Información oficial sobre el partido 162333885 en Hattrick

12.04.2008 14:25:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 7 / X.3631 (182198)

Valencia C.F Sad Alineación oficial del equipo 'Valencia C.F Sad' en el partido 6 - 1 Las Fuentezuelas Alineación oficial del equipo 'Las Fuentezuelas' en el partido
Nicanor Abeeta (3') 1 - 0
Manuel Téllez (25') 2 - 0
Maurizio Bazzani (30') 3 - 0
3 - 1 Alan Ka?tropil (59')
Maurizio Bazzani (77') 4 - 1
Massimo Radice (88') 5 - 1
Adrián Maymo (89') 6 - 1
Valencia C.F Sad Alineación oficial del equipo 'Valencia C.F Sad' en el partido 6 - 1 Las Fuentezuelas Alineación oficial del equipo 'Las Fuentezuelas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Valencia C.F Sad Alineación oficial del equipo 'Valencia C.F Sad' en el partido 8 - 0 Las Fuentezuelas Alineación oficial del equipo 'Las Fuentezuelas' en el partido
Tiene mala suerte 8.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valencia C.F Sad

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Valencia s'avançava al marcador al minut 3, després d'un rebot que va caçar en Nicanor Abeeta per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 142 Minuto 25 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Manuel Téllez de Valencia va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 0 al marcador.
  • 142 Minuto 30 (Gol de contra por la izquierda): En Maurizio Bazzani va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 3 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): Maurizio Bazzani va incrementar l'avantatge de Valencia amb el 4 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 88 (Gol por la derecha): El 5 - 1 va pujar al marcador quan Valencia va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Massimo Radice des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Valencia a 6 - 1. Adrián Maymo va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 90 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Raimon Perelló, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En David Estrada va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

Las Fuentezuelas

Goles Goles

  • 116 Minuto 59 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 59, en Cyril Bellini del Fuentezuelas va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Alan Kaštropil que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Miguel Ángel Gaztañeta quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 251 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Cyril Bellini va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Ignacio Alpont.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Sanz de Fuentezuelas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 32 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Sanz de Fuentezuelas va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 10 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Miguel Ángel Gaztañeta, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.