Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Inter Alcampell (31051) - RATY F.C. (1371144) » 162326284: T23/J11/X

Liga 162326284 Información oficial sobre el partido 162326284 en Hattrick

10.05.2008 14:25:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 11 / X.3495 (182062)

Los Eruditos F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Eruditos F.C.' en el partido 1 - 3 RATY F.C. Alineación oficial del equipo 'RATY F.C.' en el partido
Jaco Boeren (68') 1 - 0
1 - 1 Alfred Rubirola (74')
1 - 2 Alfred Rubirola (82')
1 - 3 Ignacio Gareca (85')
Los Eruditos F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Eruditos F.C.' en el partido 1 - 3 RATY F.C. Alineación oficial del equipo 'RATY F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Eruditos F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Eruditos F.C.' en el partido 1 - 1 RATY F.C. Alineación oficial del equipo 'RATY F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,7 % 31,5 % 40,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Eruditos F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 68 (Gol evento especial córner peinado): Diego Mínguez va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Eruditos, Jaco Boeren, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 39 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Ionel Soavã haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Eruditos al minut 39.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): En Miguel Salaverri va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Eruditos, l'equip va recuperar la pilota al minut 42 i va contraatacar. En Aksel Mogensen va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jaco Boeren de Eruditos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

RATY F.C.

Goles Goles

  • 162 Minuto 74 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 74, quan Alfred Rubirola va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 171 Minuto 82 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 82, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Alfred Rubirola es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Ignacio Gareca va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 85, i va fer pujar el 1 - 3 per a RATY.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Alfred Rubirola ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Mats Larsson que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Enrico Turatto al minut 83, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Willem Wezel va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Willem Wezel de RATY va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 84 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Fábio Silva, jugador de RATY, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 84. Luís Queipo de Llano, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): En Jesús Vigata ocupà el lloc d'en Mats Larsson al 86 minuts, dos minuts després que el jugador de RATY quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.