Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Logrosa (795660) - rivercanyes (434651) » 162324869: T23/J8/X

Liga 162324869 Información oficial sobre el partido 162324869 en Hattrick

19.04.2008 14:25:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 8 / X.3470 (182037)

El M Alineación oficial del equipo 'El M' en el partido 1 - 3 PrOd1Gy Alineación oficial del equipo 'PrOd1Gy' en el partido
Pablo Carratalá (20') 1 - 0
1 - 1 Pep Coll (21')
1 - 2 Santiago Ozores (37')
1 - 3 Ramon Joel Schurz (37')
El M Alineación oficial del equipo 'El M' en el partido 1 - 3 PrOd1Gy Alineación oficial del equipo 'PrOd1Gy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
El M Alineación oficial del equipo 'El M' en el partido 0 - 8 PrOd1Gy Alineación oficial del equipo 'PrOd1Gy' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El M

Goles Goles

  • 107 Minuto 20 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): El jugador de El Pablo Carratalá va anotar el 1 - 0 amb un xut impressionant des de 50 metres, que va entrar per l'escaire... quina gardela!

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 40 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 40. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Alejandro Hernández Mérida la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.
  • 242 Minuto 57 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 57 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Pablo Carratalá, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Pablo Carratalá de El va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 25 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Hugo Segovia, jugador de El, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 25. Francisco Alzamora, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 091 Minuto 69 (Lesión leve): Després de 69 minuts jugats, Bartolomé Vea es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Rafael Gorgoji.

PrOd1Gy

Goles Goles

  • 162 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Pep Coll va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 21.
  • 119 Minuto 37 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip PrOd1Gy va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Santiago Ozores va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 2.
  • 106 Minuto 37 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Ramon Joel Schurz sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 37 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Santiago Ozores ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 283 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Luigi Paolo Zanardi de PrOd1Gy va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 56 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67 de partit, Ramon Joel Schurz va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 243 Minuto 69 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de PrOd1Gy van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Santiago Ozores va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 2 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 2 de partit, quan un jugador de PrOd1Gy, en Serapio de Arnoia, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 092 Minuto 66 (Lesión grave): Hugo Francisco Entrambasaguas, de PrOd1Gy, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Lúcio Berenguer el va substituir.