Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kalimotx0 (435177) - Motilla FC (1365036) » 162315797: T23/J7/X

Liga 162315797 Información oficial sobre el partido 162315797 en Hattrick

12.04.2008 14:25:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 7 / X.3308 (181875)

FUTBOL CLUB MURENSE Alineación oficial del equipo 'FUTBOL CLUB MURENSE' en el partido 2 - 3 U.D San Sebastian Alineación oficial del equipo 'U.D San Sebastian' en el partido
António Joeirinha (19') 1 - 0
Or Alberman (31') 2 - 0
2 - 1 Toni Olmo Vélez (39')
2 - 2 Henning Deschler (49')
2 - 3 Sammy Doornenbal (81')
FUTBOL CLUB MURENSE Alineación oficial del equipo 'FUTBOL CLUB MURENSE' en el partido 2 - 3 U.D San Sebastian Alineación oficial del equipo 'U.D San Sebastian' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FUTBOL CLUB MURENSE Alineación oficial del equipo 'FUTBOL CLUB MURENSE' en el partido 2 - 3 U.D San Sebastian Alineación oficial del equipo 'U.D San Sebastian' en el partido
Tiene un resultado normal 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,9 % 2,8 % 80,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FUTBOL CLUB MURENSE

Goles Goles

  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar António Joeirinha, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del MURENSE se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 19.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Or Alberman es va introduir dins la defensa central al minut 31, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 70 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Danny Bergen no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Or Alberman estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Diether Megele de MURENSE va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en António Joeirinha de MURENSE amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): MURENSE va fer una substitució al minut 82. Roberto Santillana va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Luca Praderio.

U.D San Sebastian

Goles Goles

  • 152 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Sebastian va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Toni Olmo Vélez va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 164 Minuto 49 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Henning Deschler marqués l'empat. Al minut 49 el marcador mostrava un empat a 2.
  • 173 Minuto 81 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Sammy Doornenbal va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Sebastian va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 32 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 271 Minuto 79 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Luis Nicola ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 44 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Dalibor Zuanović va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Javier Ángel Fernández Duran.