Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The Tetricks Team (311605) - Josavas (776625) » 162309169: T23/J2/X

Liga 162309169 Información oficial sobre el partido 162309169 en Hattrick

08.03.2008 14:25:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 2 / X.3190 (181757)

U.E. Punishers Alineación oficial del equipo 'U.E. Punishers' en el partido 3 - 3 helenes club Alineación oficial del equipo 'helenes club' en el partido
Julio Echea (3') 1 - 0
Julio Echea (20') 2 - 0
2 - 1 Eugenio González-Grano de Oro (30')
2 - 2 Max Grossmann (38')
Jordi Vila (52') 3 - 2
3 - 3 Eugenio González-Grano de Oro (68')
U.E. Punishers Alineación oficial del equipo 'U.E. Punishers' en el partido 3 - 3 helenes club Alineación oficial del equipo 'helenes club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
U.E. Punishers Alineación oficial del equipo 'U.E. Punishers' en el partido 4 - 1 helenes club Alineación oficial del equipo 'helenes club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.E. Punishers

Goles Goles

  • 107 Minuto 3 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Punishers, gràcies a les conegudes canonades d'en Julio Echea, va situar el 1 - 0 al marcador. Sembla mentida que algú pugui marcar des de tan lluny!
  • 130 Minuto 20 (Gol de falta): El gol de falta de Julio Echea sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 20 i ampliar l'avantatge de Punishers a 2 - 0.
  • 122 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Jordi Vila de Punishers aconseguir un gol al minut 52 que posava per davant els locals: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Julio Echea de Punishers va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Júlio Batista al minut 34 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Sebastià Aixalà va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Juozupas Užgalis va estar a punt d'avançar els locals al minut 70 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 220 Minuto 78 (Ocasión de falta): En Julio Echea es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 23, Battista Polizzi de Punishers va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Julio Echea de Punishers va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 26 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Jesús Alfredo Llorente probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

helenes club

Goles Goles

  • 153 Minuto 30 (Gol por la derecha): Els jugadors de helenes no defallien en cap moment. Producte d'això, en Eugenio González-Grano de Oro va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 2 - 1.
  • 162 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Max Grossmann per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.
  • 161 Minuto 68 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 68 minuts Eugenio González-Grano de Oro va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En Marcial Malo va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Tarquinio Borin de helenes es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marcial Malo de helenes amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 11 (Lesión grave): Miguel Calderón, de helenes, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Marcial Malo el va substituir.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Júlio César Boas.
  • 301 Minuto 77 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Tarquinio Borin que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.