Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los craks de españa (1433759) - Comando Purchena (1336570) » 162289397: T23/J14/X

Liga 162289397 Información oficial sobre el partido 162289397 en Hattrick

31.05.2008 14:20:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 14 / X.2836 (171163)

Atletico Sanluqueño Alineación oficial del equipo 'Atletico Sanluqueño' en el partido 2 - 2 FCParranderos Alineación oficial del equipo 'FCParranderos' en el partido
Alfred Starzy?ski (16') 1 - 0
Pepe Gama (27') 2 - 0
2 - 1 Pol Palomera (28')
2 - 2 Grgo Murn (82')
Atletico Sanluqueño Alineación oficial del equipo 'Atletico Sanluqueño' en el partido 2 - 2 FCParranderos Alineación oficial del equipo 'FCParranderos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Atletico Sanluqueño Alineación oficial del equipo 'Atletico Sanluqueño' en el partido 2 - 7 FCParranderos Alineación oficial del equipo 'FCParranderos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,6 % 0,2 % 94,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Sanluqueño

Goles Goles

  • 123 Minuto 16 (Gol por la derecha): Corria el minut 16 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Alfred Starzyński, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 108 Minuto 27 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 27, en Ernest Besora la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Pepe Gama que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Iñaki Mantilla una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 50, però una magnífica aturada de Dotan Shmueli va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 230 Minuto 70 (Ocasión de falta): Al minut 70, Fernando Páramo gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Iñaki Mantilla de Sanluqueño amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 25 (Lesión): Sanluqueño es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Pedro Quadra no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Ernest Besora al camp.

FCParranderos

Goles Goles

  • 153 Minuto 28 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, FCParranderos seguien lluitant fins al final. Al minut 28, fruit d'aquests esforços, Pol Palomera va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 163 Minuto 82 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 82. L'anotador per FCParranderos va ser Grgo Murn, que així va deixar el marcador en 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Desmond Fsadni va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Fernando Páramo, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 261 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Constantijn van der Doelen al minut 22 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 261 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Constantijn van der Doelen va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 262 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Al minut 62 Profir Crişan va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Fernando Páramo va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Desmond Fsadni de FCParranderos es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Constantijn van der Doelen de FCParranderos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.