Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD. Arces (1333345) - weboteam (1435752) » 162288972: T23/J7/X

Liga 162288972 Información oficial sobre el partido 162288972 en Hattrick

12.04.2008 14:20:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 7 / X.2829 (171156)

Real Amanecer Alineación oficial del equipo 'Real Amanecer' en el partido 0 - 0 LOS TRIGRES Alineación oficial del equipo 'LOS TRIGRES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Amanecer Alineación oficial del equipo 'Real Amanecer' en el partido 2 - 0 LOS TRIGRES Alineación oficial del equipo 'LOS TRIGRES' en el partido
Tiene mala suerte 2.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Amanecer

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Monte Godfrey va estar a punt d'avançar els locals al minut 13 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Al minut 73 es va veure una gran oportunitat per a Amanecer per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Seyed Jurjani, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Marc Moliné! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 220 Minuto 82 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 82 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Vasco Caseiro va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 222 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Amanecer va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Vasco Caseiro va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Pol Costa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pablo Echáuz de Amanecer la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Stéphane Fourès de Amanecer amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 12 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Josep Enric Maurici que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

LOS TRIGRES

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 83 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Adri Orfí, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 270 Minuto 86 (Ocasión de falta): El TRIGRES va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 86 amb un llançament de falta perillós. En Pol Costa però, la va tirar centrada i amb poca potència.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 3 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Xocas Recamán probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 305 Minuto 12 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Federico Lezay va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.