Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

desfasados crew (1587481) - Mordor FC (777823) » 162287837: T23/J3/X

Liga 162287837 Información oficial sobre el partido 162287837 en Hattrick

15.03.2008 14:20:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 3 / X.2809 (171136)

Kastrense C. F. Alineación oficial del equipo 'Kastrense C. F.' en el partido 4 - 0 los rots de cona Alineación oficial del equipo 'los rots de cona' en el partido
Camilo Monereo (8') 1 - 0
Camilo Monereo (32') 2 - 0
Pepe Erinazu (55') 3 - 0
Paco Echáuz (79') 4 - 0
Kastrense C. F. Alineación oficial del equipo 'Kastrense C. F.' en el partido 4 - 0 los rots de cona Alineación oficial del equipo 'los rots de cona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Kastrense C. F. Alineación oficial del equipo 'Kastrense C. F.' en el partido 5 - 0 los rots de cona Alineación oficial del equipo 'los rots de cona' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kastrense C. F.

Goles Goles

  • 124 Minuto 8 (Gol de penalti): Corria el minut 8, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Kastrense s'avançava en el marcador després que en Camilo Monereo xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Camilo Monereo es va introduir dins la defensa central al minut 32, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Kastrense va augmentar la diferència quan Pepe Erinazu no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 118 Minuto 79 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 79, el Kastrense va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Paco Echáuz, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): El jugador local Celidonio Monterroso per poc que no incrementa el marcador al minut 12. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Harri Mugerza va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 236 Minuto 68 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Arsenio Xens es va comportar com un juvenil al minut 68 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El jugador local Celidonio Monterroso per poc que no incrementa el marcador al minut 76. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Harri Mugerza va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Passaven 85 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Víctor Sagreras va rematar alt.
  • 230 Minuto 90 (Ocasión de falta): En Camilo Monereo es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Víctor Sagreras de Kastrense amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 48 (Evento clima: sol, OK técnico): Sergio Ramos Cervera semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

los rots de cona

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 7 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 7 minuts de joc, Juan Fernando Arroyal semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 252 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Mauro Ozores la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de rots havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 89 (Lesión): rots es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Emilio Igartua no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Alvino Cots al camp.