Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Polideportivo Chanante (1588149) - iberiana (1369575) » 162278913: T23/J12/X

Liga 162278913 Información oficial sobre el partido 162278913 en Hattrick

17.05.2008 14:20:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 12 / X.2649 (170976)

DEXON F.C. Alineación oficial del equipo 'DEXON F.C.' en el partido 1 - 3 Real Club Deportivo Arenal Alineación oficial del equipo 'Real Club Deportivo Arenal' en el partido
0 - 1 Magnus Jelle (28')
0 - 2 Ignacio Yarritu (38')
0 - 3 Carlos Núñez Polo (39')
Gaétan Cuoq (41') 1 - 3
DEXON F.C. Alineación oficial del equipo 'DEXON F.C.' en el partido 1 - 3 Real Club Deportivo Arenal Alineación oficial del equipo 'Real Club Deportivo Arenal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
DEXON F.C. Alineación oficial del equipo 'DEXON F.C.' en el partido 2 - 0 Real Club Deportivo Arenal Alineación oficial del equipo 'Real Club Deportivo Arenal' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DEXON F.C.

Goles Goles

  • 101 Minuto 41 (Gol por el centro): El DEXON no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Gaétan Cuoq es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Al minut 11 es va veure una gran oportunitat per a DEXON per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Oriol Llorca, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 212 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Abelardo Iruela va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 203 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): En Miguel Oviedo de DEXON va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 202 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Passaven 72 minuts quan Miguel Oviedo des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Miguel Oviedo de DEXON va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 24 (Lesión): DEXON es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Alessandro Pepi no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Guido Musica al camp.
  • 091 Minuto 70 (Lesión leve): DEXON va fer una substitució al minut 70. Alberto Haya va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Ricardo Añón.

Real Club Deportivo Arenal

Goles Goles

  • 172 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Deportivo va ser finalitzada des de l'esquerra per Magnus Jelle al minut 28. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ignacio Yarritu de Deportivo l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 38 de partit.
  • 118 Minuto 39 (Gol evento especial córner peinado): Deportivo va aconseguir el 0 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Ignasi Cucarell, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Carlos Núñez Polo que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Magnus Jelle al minut 73, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Magnus Jelle de Deportivo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manel Ginés de Deportivo es va emportar una amonestació al minut 42 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gunnar Nells de Deportivo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ignacio Yarritu de Deportivo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.