Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Muiñeira Ribeirana (989006) - hefgvy (774315) » 162274125: T23/J5/X

Liga 162274125 Información oficial sobre el partido 162274125 en Hattrick

29.03.2008 14:20:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 5 / X.2564 (170891)

Hotbanditos Alineación oficial del equipo 'Hotbanditos' en el partido 1 - 2 F.C. Albacete Alineación oficial del equipo 'F.C. Albacete' en el partido
0 - 1 Roxerio Areas (29')
0 - 2 Leander Lunde (71')
Juan Manuel Coronel (77') 1 - 2
Hotbanditos Alineación oficial del equipo 'Hotbanditos' en el partido 1 - 2 F.C. Albacete Alineación oficial del equipo 'F.C. Albacete' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Hotbanditos Alineación oficial del equipo 'Hotbanditos' en el partido 2 - 1 F.C. Albacete Alineación oficial del equipo 'F.C. Albacete' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,1 % 1,9 % 15,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hotbanditos

Goles Goles

  • 101 Minuto 77 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Juan Manuel Coronel, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a Hotbanditos.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Hotbanditos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 3 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Enrique Maestro Buelga ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 211 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Hotbanditos enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Hotbanditos enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 210 Minuto 60 (Ocasión de falta): En Olai Ravndal va fer una magnífica aturada al minut 60, tot i el bon llançament de falta de Juan Manuel Coronel.
  • 203 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Hotbanditos va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Mateusz Sauer va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Olai Ravndal va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 20 (Tarjeta roja directa): Al minut 20 en Jochen Schurlies va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

F.C. Albacete

Goles Goles

  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): En Roxerio Areas donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 29 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 115 Minuto 71 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Leander Lunde era molt més ràpid que el defensa Adrián Vivancos. Al minut 71, el jugador de Albacete va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): En Leander Lunde va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Sílvio Coroado va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 16, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Alejandro Portabales va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Leander Lunde va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 67, Pompeo Mureddu de Albacete va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Roxerio Areas de Albacete amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 21 (Lesión): Emiliano Arretxe no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Olai Ravndal.