Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

malborrachos2 (1457049) - Irura F.C (1368346) » 162270247: T23/J2/X

Liga 162270247 Información oficial sobre el partido 162270247 en Hattrick

08.03.2008 14:20:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 2 / X.2495 (170822)

crius Alineación oficial del equipo 'crius' en el partido 2 - 3 Irura F.C Alineación oficial del equipo 'Irura F.C' en el partido
Joan Llovera (3') 1 - 0
1 - 1 Raúl Deblore (21')
1 - 2 David Mellado (23')
1 - 3 Miguel Juan Villalaúd (68')
Jonathan Bayón Mohino (86') 2 - 3
crius Alineación oficial del equipo 'crius' en el partido 2 - 3 Irura F.C Alineación oficial del equipo 'Irura F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
crius Alineación oficial del equipo 'crius' en el partido 1 - 4 Irura F.C Alineación oficial del equipo 'Irura F.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,3 % 0,1 % 97,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

crius

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Al minut 3 els aficionats van embogir quan en Joan Llovera va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de crius.
  • 107 Minuto 86 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Jonathan Bayón Mohino semblava que estava massa lluny de la línia de gol quan va encertar un magnífic globus per a crius. Qui ho havia de dir! 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): El crius va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Paco Aramburu la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 212 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Paco Aramburu va estar a punt d'empatar per a crius quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Jorge Fernández Navarrete va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): En Xalvador Paz va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 48, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 201 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Ander Ozores va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 202 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): crius va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 80 que Jorge Fernández Navarrete no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 218 Minuto 86 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Xalvador Paz va entorpir al marcador d'en Narciso Fernández Daza per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 8 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del crius puguin veure en Unai Mugerza jugant de nou; ja que al minut 8 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Iván González Doria el va substituir sense tenir temps d'escalfar.
  • 095 Minuto 72 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Rafael Lecanda va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Juan Julio Nájera.
  • 092 Minuto 76 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del crius puguin veure en Joan Llovera jugant de nou; ja que al minut 76 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Francisco Beitia el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Irura F.C

Goles Goles

  • 136 Minuto 21 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Iván González Doria es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Raúl Deblore per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 21 passava a ser 1 - 1.
  • 171 Minuto 23 (Gol por el centro): Irura agafava avantatge al minut 23 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar David Mellado amb mestria.
  • 183 Minuto 68 (Gol por la derecha): Al 68 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Irura augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Miguel Juan Villalaúd es rifés el porter i marqués el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Carlos Saúl Esaín al minut 31, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 284 Minuto 87 (Ocasión de penalti): Marcus Breitling de Irura va fallar un penal al minut 87, cosa que va animar d'allò més als seguidors locals, que començaven a estar una mica mosquejats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Denis Vitel.
  • 512 Minuto 71 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Denis Vitel se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel Juan Villalaúd de Irura va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.