Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pajusa (308994) - Real NYC (1585194) » 162261972: T23/J6/X

Liga 162261972 Información oficial sobre el partido 162261972 en Hattrick

05.04.2008 14:20:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 6 / X.2347 (170674)

THE ORANGINOS Alineación oficial del equipo 'THE ORANGINOS' en el partido 3 - 0 Boquerones F.C Alineación oficial del equipo 'Boquerones F.C' en el partido
Nicolau Borrull (8') 1 - 0
Carlos Delage (25') 2 - 0
Oriol Cobanillas (62') 3 - 0
THE ORANGINOS Alineación oficial del equipo 'THE ORANGINOS' en el partido 3 - 0 Boquerones F.C Alineación oficial del equipo 'Boquerones F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
THE ORANGINOS Alineación oficial del equipo 'THE ORANGINOS' en el partido 5 - 0 Boquerones F.C Alineación oficial del equipo 'Boquerones F.C' en el partido
Tiene mala suerte 4.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

THE ORANGINOS

Goles Goles

  • 108 Minuto 8 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 8, en Oriol Cobanillas la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Nicolau Borrull que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Carlos Delage va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 142 Minuto 62 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Oriol Cobanillas de ORANGINOS va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Al minut 42 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Oriol Cobanillas de ORANGINOS va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44, Nicolau Borrull gairebé va marcar per a ORANGINOS des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nicolau Borrull de ORANGINOS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 43 (Tirita): Al minut 43, Juanjo Solano de ORANGINOS es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 26 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Brais Cordero probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Boquerones F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Boquerones va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Juan Alfonso Sevilla no va poder controlar.
  • 253 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Raúl Bayón Mohino quasi redueix la diferència al marcador al minut 54, però una gran estirada d'en Roberto Guiluz va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 4 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Sergio Hidalgo va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Raúl Bayón Mohino.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 47 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Miguel Azcárraga va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.