Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pedraza F.C (438279) - C.F Albosa (1594129) » 162236666: T23/J6/X

Liga 162236666 Información oficial sobre el partido 162236666 en Hattrick

05.04.2008 14:15:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 6 / X.1895 (167150)

Internazionale Calcio F.C Alineación oficial del equipo 'Internazionale Calcio F.C' en el partido 0 - 0 New T'orino Alineación oficial del equipo 'New T'orino' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Internazionale Calcio F.C Alineación oficial del equipo 'Internazionale Calcio F.C' en el partido 2 - 0 New T'orino Alineación oficial del equipo 'New T'orino' en el partido
Tiene mala suerte 2.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Internazionale Calcio F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Philippe Priem va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Internazionale se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Internazionale va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Thomas Emilsson en un 1 contra 1 amb el porter Roberto Merino Íñiguez, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Philippe Priem va estar a punt d'acabar en gol al minut 37, però el porter visitant Roberto Merino Íñiguez va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Internazionale va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 39 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Fernando Fiol ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 220 Minuto 47 (Ocasión de falta): Antoine Dos Santos quasi dona a Internazionale l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 222 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 78 per blocar una centrada d'en Adalberto Trindade va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Internazionale.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jan Teresiak de Internazionale es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Yagyesh Sinha de Internazionale va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 84 (Lesión): El jugador de Internazionale Adalberto Trindade va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Lesław Kotliński va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): En Raúl Cándamo ocupà el lloc d'en Barry van Rossum al 86 minuts, dos minuts després que el jugador de Internazionale quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

New T'orino

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Adalberto Trindade no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Juan Montalbo estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Torino va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Nofre Rierola, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Torino, l'equip va recuperar la pilota al minut 52 i va contraatacar. En Igon Sáenz del Molino va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Juan Montalbo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ricardo Martínez de Torino amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 50 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Ricardo Martínez va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francisco Iríbar de Torino va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Xosé Ferrer de Torino va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.