Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Drakes United (1589455) - Suciedad Extrema (1338537) » 162228998: T23/J8/X

Liga 162228998 Información oficial sobre el partido 162228998 en Hattrick

19.04.2008 14:15:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 8 / X.1758 (167013)

Dirty Diapers FC Alineación oficial del equipo 'Dirty Diapers FC' en el partido 3 - 1 Ganja Collective Alineación oficial del equipo 'Ganja Collective' en el partido
Goffredo Giovanzana (21') 1 - 0
1 - 1 Maro Coristanco (25')
Gedeon Kenéz (46') 2 - 1
Gedeon Kenéz (47') 3 - 1
Dirty Diapers FC Alineación oficial del equipo 'Dirty Diapers FC' en el partido 3 - 1 Ganja Collective Alineación oficial del equipo 'Ganja Collective' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Dirty Diapers FC Alineación oficial del equipo 'Dirty Diapers FC' en el partido 4 - 0 Ganja Collective Alineación oficial del equipo 'Ganja Collective' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dirty Diapers FC

Goles Goles

  • 124 Minuto 21 (Gol de penalti): Diapers va posar-se per davant 1 - 0 al minut 21, quan Goffredo Giovanzana va llançar una pena màxima perfectament.
  • 122 Minuto 46 (Gol por la izquierda): Diapers prenia la batuta de l'encontre al minut 46, quan en Gedeon Kenéz va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 47 (Gol por la izquierda): En Gedeon Kenéz va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): En Ilkka Nyman es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Luis Zúñiga Mendoza va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Diapers se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 220 Minuto 42 (Ocasión de falta): En Goffredo Giovanzana es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Isaac Galdón de Diapers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 40 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Isaac Galdón de Diapers va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 74 (Tirita (médico)): Javier Soriano va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Diapers estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 095 Minuto 86 (Lesión): Goffredo Giovanzana no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Sergio Uhagón Ceballos.

Ganja Collective

Goles Goles

  • 143 Minuto 25 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Collective va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Maro Coristanco, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 32 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Luis Zúñiga Mendoza no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Santrino Olla estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): Pancrazio Clementi va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Collective que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 271 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Collective va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 44, quan Geraldo Sá Pinto va quedar-se sol davant el porter Adrián Ruiz Arenzana, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Urbano Tonelli es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Facundo Ayala de Collective va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Campamar de Collective la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.