Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

EquipoAjo (1582089) - Acho e-Sports Team (991861) » 162222721: T23/J6/X

Liga 162222721 Información oficial sobre el partido 162222721 en Hattrick

05.04.2008 14:15:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 6 / X.1646 (166901)

Zatec Pivovar F.C. Alineación oficial del equipo 'Zatec Pivovar F.C.' en el partido 3 - 2 Bobadilla C.D. Alineación oficial del equipo 'Bobadilla C.D.' en el partido
Cristiano Galfano (23') 1 - 0
Jamal Chebib (24') 2 - 0
Stefan Szapulec (28') 3 - 0
3 - 1 Paolino Bagni (51')
3 - 2 Eddie Yohpaz (63')
Zatec Pivovar F.C. Alineación oficial del equipo 'Zatec Pivovar F.C.' en el partido 3 - 2 Bobadilla C.D. Alineación oficial del equipo 'Bobadilla C.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Zatec Pivovar F.C. Alineación oficial del equipo 'Zatec Pivovar F.C.' en el partido 3 - 1 Bobadilla C.D. Alineación oficial del equipo 'Bobadilla C.D.' en el partido
Tiene un resultado normal 3.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zatec Pivovar F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): Corria el minut 23 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Cristiano Galfano, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 24 (Gol por la izquierda): En Jamal Chebib de Pivovar va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 132 Minuto 28 (Gol por la izquierda): En Stefan Szapulec va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Emil van Caspel de Pivovar va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 15 (Lesión leve): Després de 15 minuts jugats, Kısmet Sirmen es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Vivian Lacroix.
  • 095 Minuto 25 (Lesión): Pivovar es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Yalçın Pınar no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Corrado Ravasio al camp.
  • 092 Minuto 77 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Gerard van der Krogt, jugador de Pivovar, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 77. Mario Treis, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Bobadilla C.D.

Goles Goles

  • 107 Minuto 51 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Bobadilla, gràcies a les conegudes canonades d'en Paolino Bagni, va situar el 3 - 1 al marcador. Sembla mentida que algú pugui marcar des de tan lluny!
  • 152 Minuto 63 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 2 quan Eddie Yohpaz va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 63 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): En Paolino Bagni va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 236 Minuto 80 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Aki Helle no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Fabijan Pintur estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 240 Minuto 81 (Ocasión de contra de falta): Bobadilla va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Rubén Basoco va anar a parar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eddie Yohpaz.
  • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dick Watt de Bobadilla es va emportar una amonestació al minut 48 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 83 (Lesión): El jugador de Bobadilla Manuel Soria va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Fernando De la Concha va entrar en el seu lloc.