Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Montalbeño b (1431201) - Origami sushi Fc (990590) » 162220858: T23/J3/X

Liga 162220858 Información oficial sobre el partido 162220858 en Hattrick

15.03.2008 14:15:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 3 / X.1613 (166868)

Raul Madrid C.F. Alineación oficial del equipo 'Raul Madrid C.F.' en el partido 3 - 1 Marklard C.F. Alineación oficial del equipo 'Marklard C.F.' en el partido
0 - 1 Aman Zapata (30')
Carmelo Gutiérrez (63') 1 - 1
Manuel LLamazares (70') 2 - 1
Carmelo Gutiérrez (78') 3 - 1
Raul Madrid C.F. Alineación oficial del equipo 'Raul Madrid C.F.' en el partido 3 - 1 Marklard C.F. Alineación oficial del equipo 'Marklard C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Raul Madrid C.F. Alineación oficial del equipo 'Raul Madrid C.F.' en el partido 2 - 0 Marklard C.F. Alineación oficial del equipo 'Marklard C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Raul Madrid C.F.

Goles Goles

  • 136 Minuto 63 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Víctor Ajofrín s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Carmelo Gutiérrez, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 1 - 1.
  • 122 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Manuel LLamazares de Madrid aconseguir un gol al minut 70 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Madrid va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Carmelo Gutiérrez progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2 es va veure una gran oportunitat per a Madrid per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ander Lizarzaburu, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jesús Salazar va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35 el Madrid va posar setge sobre la defensa central visitant però en Jesús Salazar no va estar gens encertat.
  • 214 Minuto 38 (Ocasión de penalti): Madrid tenia un penal al seu favor al minut 38, però el porter va aturar el xut de Jesús Salazar amb una gran estirada, evitant així l'empat. Un comentarista va cridar efusivament ''Víctor Cubides, t'estimo!!!''

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ander Lizarzaburu de Madrid va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manuel LLamazares de Madrid va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 9 (Lesión leve): Pepe Tobalina de Madrid va abandonar el terreny de joc després de 9 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Mario García de Alcaraz va entrar en el seu lloc.

Marklard C.F.

Goles Goles

  • 106 Minuto 30 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 30 i semblava que Marklard desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Aman Zapata va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 1 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 29 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Rodolfo Sidro Herrera va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Esteban Gaztañaga.