Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Egabetis (1591680) - Arcos CFutbol (773666) » 162184614: T23/J13/X

Liga 162184614 Información oficial sobre el partido 162184614 en Hattrick

24.05.2008 14:10:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 13 / X.965 (97048)

Llopsrojos Alineación oficial del equipo 'Llopsrojos' en el partido 5 - 3 Los Monjes Goleadores Alineación oficial del equipo 'Los Monjes Goleadores' en el partido
0 - 1 Kenneth Antonsen (2')
Félix Sánchez Paniagua (32') 1 - 1
Ruperto Basadre (40') 2 - 1
2 - 2 Kenneth Antonsen (43')
Ruperto Basadre (76') 3 - 2
Adalberto Santos Silva (78') 4 - 2
Félix Sánchez Paniagua (81') 5 - 2
5 - 3 Alfredo Conde (88')
Llopsrojos Alineación oficial del equipo 'Llopsrojos' en el partido 5 - 3 Los Monjes Goleadores Alineación oficial del equipo 'Los Monjes Goleadores' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Llopsrojos Alineación oficial del equipo 'Llopsrojos' en el partido 1 - 7 Los Monjes Goleadores Alineación oficial del equipo 'Los Monjes Goleadores' en el partido
Tiene mucha potra 1.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,9 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Llopsrojos

Goles Goles

  • 113 Minuto 32 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Félix Sánchez Paniagua de Llopsrojos va aconseguir igualar el partit al minut 32, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 123 Minuto 40 (Gol por la derecha): Llopsrojos s'avançava al marcador al minut 40, després d'un rebot que va caçar en Ruperto Basadre per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 121 Minuto 76 (Gol por el centro): Llopsrojos va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 76 Ruperto Basadre va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 118 Minuto 78 (Gol evento especial córner peinado): Félix Sánchez Paniagua va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Llopsrojos, Adalberto Santos Silva, que va marcar, sense saber com, el 4 - 2.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): En Félix Sánchez Paniagua de Llopsrojos va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Ruperto Basadre va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Llopsrojos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 54 per blocar una centrada d'en Franco Fiorani va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Llopsrojos.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 6, Pablo Echalaz de Llopsrojos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Miguel Medrano de Llopsrojos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Alfredo Murtinhal de Llopsrojos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Los Monjes Goleadores

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Goleadores va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 2. Kenneth Antonsen va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 161 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43 en Kenneth Antonsen va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 152 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Goleadores va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 5 - 3 quan Alfredo Conde va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): En Alfredo Conde va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Reno Binder de Goleadores va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Àlex Carreras.