Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Monsa New Team (1582599) - SEVILLISTASDEHOSPITALET (308279) » 162177170: T23/J2/X

Liga 162177170 Información oficial sobre el partido 162177170 en Hattrick

08.03.2008 14:10:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 2 / X.833 (96916)

RETOS TEAM Alineación oficial del equipo 'RETOS TEAM' en el partido 3 - 1 ZaRaGoZiiKa Alineación oficial del equipo 'ZaRaGoZiiKa' en el partido
Jürgen Gersdorff (20') 1 - 0
Gjelt Dhaenens (27') 2 - 0
Gonzalo García Sancho (35') 3 - 0
3 - 1 Ignacio Ballado (73')
RETOS TEAM Alineación oficial del equipo 'RETOS TEAM' en el partido 3 - 1 ZaRaGoZiiKa Alineación oficial del equipo 'ZaRaGoZiiKa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
RETOS TEAM Alineación oficial del equipo 'RETOS TEAM' en el partido 3 - 1 ZaRaGoZiiKa Alineación oficial del equipo 'ZaRaGoZiiKa' en el partido
Tiene un resultado normal 3.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,3 % 1,1 % 12,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RETOS TEAM

Goles Goles

  • 140 Minuto 20 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de RETOS el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Jürgen Gersdorff va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!
  • 133 Minuto 27 (Gol por la derecha): RETOS va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Gjelt Dhaenens va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 119 Minuto 35 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Jürgen Gersdorff sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Gonzalo García Sancho que, efectivament, va fer pujar el 3 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jürgen Gersdorff per poc que no incrementa el marcador al minut 83. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Pacià Brugat va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Matthias Verheyden de RETOS es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Luis Camango es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 80 (Evento clima: sol, OK técnico): En Shakil Fateh va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

ZaRaGoZiiKa

Goles Goles

  • 152 Minuto 73 (Gol por la izquierda): El 3 - 1 el va apuntar al seu compte particular Ignacio Ballado de ZaRaGoZiiKa després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Al minut 19 de partit, Manuel Leizegui quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 253 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 52 en Milián Naranjo va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Erik Szakál va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 236 Minuto 69 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Gonzalo García Sancho haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a ZaRaGoZiiKa al minut 69.
  • 253 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 73 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Víctor Viana amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 5 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Rafał Kreft després que el jugador de ZaRaGoZiiKa li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 58 (Lesión leve): ZaRaGoZiiKa va fer una substitució al minut 58. Manuel Leizegui va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Ignacio Ballado.