Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Astominestion (1454901) - crackòvia TV3.CAT (117757) » 162172090: T23/J5/X

Liga 162172090 Información oficial sobre el partido 162172090 en Hattrick

29.03.2008 14:10:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 5 / X.742 (96825)

Capital Sant Feliu Alineación oficial del equipo 'Capital Sant Feliu' en el partido 3 - 0 Konoha_Team Alineación oficial del equipo 'Konoha_Team' en el partido
Francisco Martín Celada (45') 1 - 0
Juan Francisco Salazar Cabrera (78') 2 - 0
Antonio Valdés Correa (86') 3 - 0
Capital Sant Feliu Alineación oficial del equipo 'Capital Sant Feliu' en el partido 3 - 0 Konoha_Team Alineación oficial del equipo 'Konoha_Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Capital Sant Feliu Alineación oficial del equipo 'Capital Sant Feliu' en el partido 1 - 0 Konoha_Team Alineación oficial del equipo 'Konoha_Team' en el partido
Tiene suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Capital Sant Feliu

Goles Goles

  • 123 Minuto 45 (Gol por la derecha): El jugador Francisco Martín Celada de Capital, després de 45 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 119 Minuto 78 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Vicente Vardeci va treure un córner llarg cap al segon pal que en Juan Francisco Salazar Cabrera, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 0.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): En Antonio Valdés Correa de Capital va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 37 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Belmiro Planas es va comportar com un juvenil al minut 37 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Capital va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Juan Francisco Salazar Cabrera va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Luis Carlos Meléndez.
  • 231 Minuto 45 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Antonio Valdés Correa va estar a punt de sentenciar el partit al minut 45, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Vicente Vardeci, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 234 Minuto 79 (Ocasión de penalti): Al minut 79 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Vicente Vardeci, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): El jugador local Ambrosio Lidor per poc que no incrementa el marcador al minut 88. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Luis Carlos Meléndez va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Iván Rojas Solís de Capital la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 24 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Vicente Vardeci, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.

Konoha_Team

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): En Carmelo Colmenero va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 44, Mario Alberto Monsalbe de Konoha_Team va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 45 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Mario Alberto Monsalbe de Konoha_Team per doble groga al minut 45.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 40 (Lesión): Ingemar Schlie va sortir coix del terreny de joc, substituït per Augusto Otero. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.