Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Grapadoras asesinas (308918) - Wachuru F.C (1601450) » 162153200: T23/J2/X

Liga 162153200 Información oficial sobre el partido 162153200 en Hattrick

08.03.2008 14:10:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 2 / X.405 (96488)

El Diez FC Alineación oficial del equipo 'El Diez FC' en el partido 0 - 5 crecencios Alineación oficial del equipo 'crecencios' en el partido
0 - 1 Xavier Duran (6')
0 - 2 Ignacio Soto Ruiz (8')
0 - 3 Barna Lang (13')
0 - 4 Pepe Moreno-Calvo (54')
0 - 5 Tomas Gustavsson (83')
El Diez FC Alineación oficial del equipo 'El Diez FC' en el partido 0 - 5 crecencios Alineación oficial del equipo 'crecencios' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
El Diez FC Alineación oficial del equipo 'El Diez FC' en el partido 0 - 6 crecencios Alineación oficial del equipo 'crecencios' en el partido
Tiene un resultado normal 0.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Diez FC

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Carles Aragay no oblidarà el que li va passar durant el minut 40. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 200 Minuto 67 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 67 amb una falta ben llançada per en Diego Gandarilla, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.
  • 202 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al 85, Roberto Vázquez hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Daniel Pidal. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 24 (Evento clima: sol, OK técnico): En Felipe Maestro Buelga va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.
  • 306 Minuto 66 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Millán Ombre ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

crecencios

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 6, quan Xavier Duran va posar els visitants crecencios per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Al minut 8 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Ignacio Soto Ruiz va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 181 Minuto 13 (Gol por el centro): Al minut 13, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Barna Lang va augmentar l'avantatge de crecencios a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 54 (Gol por el centro): Pepe Moreno-Calvo de crecencios va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 54. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Tomas Gustavsson de crecencios va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 5 al minut 83. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 77 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Carles Aragay va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 280 Minuto 80 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 80 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Barna Lang de crecencios es va emportar una amonestació al minut 65 per provocar un rival.
  • 514 Minuto 73 (Tarjeta roja directa): Al minut 73, Domènec Merino de crecencios va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 23 (Tirita): Al minut 23 de partit, el jugador Daniel Pidal de crecencios es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 090 Minuto 82 (Tirita): Al minut 82, Xavier Duran de crecencios es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.