Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chee.Tozz (1420349) - Rotlet Molinar (1433136) » 162149581: T23/J4/X

Liga 162149581 Información oficial sobre el partido 162149581 en Hattrick

22.03.2008 14:10:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 4 / X.340 (96423)

Floristyle Alineación oficial del equipo 'Floristyle' en el partido 2 - 1 World Domination FC Alineación oficial del equipo 'World Domination FC' en el partido
0 - 1 Jonathan Alonso (10')
Rafael Esteve (13') 1 - 1
Enrique Tort (29') 2 - 1
Floristyle Alineación oficial del equipo 'Floristyle' en el partido 2 - 1 World Domination FC Alineación oficial del equipo 'World Domination FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Floristyle Alineación oficial del equipo 'Floristyle' en el partido 0 - 3 World Domination FC Alineación oficial del equipo 'World Domination FC' en el partido
Tiene suerte 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Floristyle

Goles Goles

  • 111 Minuto 13 (Gol por el centro): Al minut 13, Rafael Esteve va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Floristyle va ser Enrique Tort.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): En Juan Tella, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43, Rafael Esteve de Floristyle va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Fernando Vázquez de Floristyle va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 12 (Lesión): El jugador de Floristyle Alberto Von Roques va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Sergio Jiménez va entrar en el seu lloc.

World Domination FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 10 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Jonathan Alonso va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Bojan Budisavljević va marcar al minut 28 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 262 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Riccardo Chiarello per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 41, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 262 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Domination va estar a punt d'empatar al 57 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Luis Cadorra que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 261 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Luis Cadorra va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Bojan Budisavljević quasi aconsegueix empatar per Domination al minut 67, però Ramón Hernández Alepuz va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 236 Minuto 81 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Karlo Vang va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Riccardo Chiarello de Domination amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 85 (Tirita (médico)): Mariano Bertaccini va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 61 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Mariano Bertaccini, en lloc de córrer, relliscava.