Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F.River Plate (1597719) - Así nos va C.F (989048) » 162146635: T23/J12/X

Liga 162146635 Información oficial sobre el partido 162146635 en Hattrick

17.05.2008 14:10:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 12 / X.287 (96370)

atletico bahia c.f. Alineación oficial del equipo 'atletico bahia c.f.' en el partido 1 - 3 Insolventes Team Alineación oficial del equipo 'Insolventes Team' en el partido
0 - 1 Elorri Gerrikabeitia (17')
0 - 2 Simón Soriano (41')
0 - 3 Robert Vallverdú (57')
Juan Luis Saenz Moreno (79') 1 - 3
atletico bahia c.f. Alineación oficial del equipo 'atletico bahia c.f.' en el partido 1 - 3 Insolventes Team Alineación oficial del equipo 'Insolventes Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
atletico bahia c.f. Alineación oficial del equipo 'atletico bahia c.f.' en el partido 1 - 3 Insolventes Team Alineación oficial del equipo 'Insolventes Team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,7 % 0,2 % 94,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

atletico bahia c.f.

Goles Goles

  • 104 Minuto 79 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de atletico al minut 79. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Juan Luis Saenz Moreno va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Ginés Pérez de Lama va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 67 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alberto Ladron de Guevara de atletico va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Xuacu Martínez de atletico es va emportar una amonestació al minut 72 per provocar un rival.

Insolventes Team

Goles Goles

  • 171 Minuto 17 (Gol por el centro): Insolventes agafava avantatge al minut 17 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Elorri Gerrikabeitia amb mestria.
  • 142 Minuto 41 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Simón Soriano de Insolventes va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 2 al marcador.
  • 106 Minuto 57 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Robert Vallverdú va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 57, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Insolventes, mentre ja celebrava el 0 - 3, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Insolventes quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Robert Vallverdú va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 284 Minuto 80 (Ocasión de penalti): Al minut 80 de joc, José María Torre Diez de Insolventes va xutar un penal fort cap al mig de la porteria, però el porter no es va precipitar i va aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Simón Soriano de Insolventes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 58 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Simón Soriano va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.