Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

NikolaiFC (799434) - Roku Team (434694) » 162139095: T23/J4/X

Liga 162139095 Información oficial sobre el partido 162139095 en Hattrick

22.03.2008 14:10:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 4 / X.153 (96236)

Kilik FC Alineación oficial del equipo 'Kilik FC' en el partido 1 - 2 Tacheero FC Alineación oficial del equipo 'Tacheero FC' en el partido
0 - 1 Cristiano Dagostino (12')
Jesús Villena (39') 1 - 1
1 - 2 Manel Inda (43')
Kilik FC Alineación oficial del equipo 'Kilik FC' en el partido 1 - 2 Tacheero FC Alineación oficial del equipo 'Tacheero FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kilik FC Alineación oficial del equipo 'Kilik FC' en el partido 0 - 1 Tacheero FC Alineación oficial del equipo 'Tacheero FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,1 % 0,3 % 92,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kilik FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 39 (Gol de contra por el centro): Kilik va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 39, quan Jesús Villena, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En César Moleiro va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Kilik se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Kilik va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jesús Villena va sortir per sobre el travesser.
  • 212 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Kilik Jesús Villena quasi va assolir l'empat al minut 76 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tacheero FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 12 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Cristiano Dagostino que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Tacheero.
  • 138 Minuto 43 (Gol evento especial extremo + rematador): Nei Aiuaba estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Manel Inda va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 2 al minut 43.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Manel Inda. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 270 Minuto 41 (Ocasión de falta): El Tacheero va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 41 amb un llançament de falta perillós. En Jorge Manuel Sagües però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Bobbie van der Woude, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 44 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Tacheero va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 236 Minuto 62 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, David Labraña va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Rubén Iturriza després de 73 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Gaetano Chiacchio va poder desviar-lo a córner.
  • 240 Minuto 77 (Ocasión de contra de falta): El Tacheero va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Jorge Manuel Sagües la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 78, Rubén Iturriza de Tacheero va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 40 (Tirita): Al minut 40 de partit, el jugador Carlos Menéndez de Tacheero es va lesionar lleugerament però va poder continuar.