Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Tankes (308847) - Galantes, F.C. (1455334) » 162137791: T23/J7/X

Liga 162137791 Información oficial sobre el partido 162137791 en Hattrick

12.04.2008 14:10:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 7 / X.129 (96212)

orgull repicatruges Alineación oficial del equipo 'orgull repicatruges' en el partido 1 - 0 Voll Damm Alineación oficial del equipo 'Voll Damm' en el partido
Victor Marie (79') 1 - 0
orgull repicatruges Alineación oficial del equipo 'orgull repicatruges' en el partido 1 - 0 Voll Damm Alineación oficial del equipo 'Voll Damm' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
orgull repicatruges Alineación oficial del equipo 'orgull repicatruges' en el partido 0 - 1 Voll Damm Alineación oficial del equipo 'Voll Damm' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,4 % 0,3 % 92,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

orgull repicatruges

Goles Goles

  • 123 Minuto 79 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 79 gràcies a la jugada de Victor Marie, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 31 (Ocasión de contra de falta): El repicatruges va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Alberto Delgado la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Victor Marie.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alberto Delgado de repicatruges es va emportar una amonestació al minut 78 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Peter Leijonquist de repicatruges es va emportar una amonestació al minut 86 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 24 (Lesión): El jugador de repicatruges Roberto Turra va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Clemenzo Baliñas va entrar en el seu lloc.
  • 095 Minuto 35 (Lesión): Pere Lleopart va sortir coix del terreny de joc, substituït per Antoni Freixes. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Voll Damm

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 11, quan en Olívio Lobo Souza va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Al minut 27 de partit, David Eyzaguirre quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Jesús Canalejas va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Will Bushaway, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, un refús desafortunat de Will Bushaway, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Miquel Guzmán no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Steve Blondet va marcar al minut 57 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 263 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): En Alejandro Negrete va encarar al porter al 85, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jesús Canalejas de Voll la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 34 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34 de partit, Jesús Canalejas de Voll va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 37, Guillaume Ragas de Voll va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): Després de 84 minuts jugats, Steve Blondet es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Alejandro Negrete.