Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD, Arenal (1590569) - F.C Guinarbronx (1437420) » 162133728: T23/J6/X

Liga 162133728 Información oficial sobre el partido 162133728 en Hattrick

05.04.2008 14:10:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 6 / X.57 (96140)

Cara Porro F.C. Alineación oficial del equipo 'Cara Porro F.C.' en el partido 3 - 1 f.martorell Alineación oficial del equipo 'f.martorell' en el partido
Jan-Hein Conjaerts (17') 1 - 0
1 - 1 Juan Carlos Lara Martínez (25')
Juan Sañudo (32') 2 - 1
Javier Núñez Polo (83') 3 - 1
Cara Porro F.C. Alineación oficial del equipo 'Cara Porro F.C.' en el partido 3 - 1 f.martorell Alineación oficial del equipo 'f.martorell' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cara Porro F.C. Alineación oficial del equipo 'Cara Porro F.C.' en el partido 1 - 1 f.martorell Alineación oficial del equipo 'f.martorell' en el partido
Tiene suerte 1.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,4 % 7,0 % 21,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cara Porro F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 17 (Gol evento especial córner peinado): En Francesco Pirola entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Porro, un peu providencial d'en Jan-Hein Conjaerts va situar el 1-0 al panell digital.
  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32 els aficionats van embogir quan en Juan Sañudo va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Porro.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): Porro va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Javier Núñez Polo va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Porro va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Claudio Schierling en un 1 contra 1 amb el porter Eusebio Barreira, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 230 Minuto 60 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Rafael De Rala, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Passaven 68 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Rafael De Rala va rematar alt.
  • 218 Minuto 81 (Ocasión evento especial córner peinado): Juan Sañudo hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Jan-Hein Conjaerts havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 81 quan Julián Veguri de Porro gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 15, Julián Veguri de Porro va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 33, Cristovo Álvez de Porro va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Javier Núñez Polo de Porro va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 88 (Tirita): Passats 88 minuts de joc, en Javier Núñez Polo de Porro va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 26 (Evento clima: sol, OK técnico): En Javier Núñez Polo va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.
  • 304 Minuto 87 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Fernando Molina que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

f.martorell

Goles Goles

  • 142 Minuto 25 (Gol de contra por la izquierda): En Juan Carlos Lara Martínez va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 5 (Ocasión de contra por el centro): En Juan Carlos Lara Martínez va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 16 (Lesión): Antonio Cannone va sortir coix del terreny de joc, substituït per Oscar Sánchez González. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): En Huub Beelen ocupà el lloc d'en Dante Sánchez al 38 minuts, dos minuts després que el jugador de f.martorell quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.