Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gava FC (438849) - Xuxumomok Mango (1365394) » 162119904: T23/J7/IX

Liga 162119904 Información oficial sobre el partido 162119904 en Hattrick

12.04.2008 15:45:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 7 / IX.1858 (177353)

Onagros Alineación oficial del equipo 'Onagros' en el partido 1 - 2 Hydeputa's Nana Alineación oficial del equipo 'Hydeputa's Nana' en el partido
0 - 1 Mülayim Ö?e (34')
0 - 2 Tomás Quesada (45')
Torcuato Carral (54') 1 - 2
Onagros Alineación oficial del equipo 'Onagros' en el partido 1 - 2 Hydeputa's Nana Alineación oficial del equipo 'Hydeputa's Nana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Onagros Alineación oficial del equipo 'Onagros' en el partido 3 - 1 Hydeputa's Nana Alineación oficial del equipo 'Hydeputa's Nana' en el partido
Tiene mala suerte 2.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,1 % 0,3 % 7,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Onagros

Goles Goles

  • 103 Minuto 54 (Gol por la derecha): Passava el minut 54 del matx, quan l'atent Torcuato Carral va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 2, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ibon Aldekoa va estar a punt d'acabar en gol al minut 29, però el porter visitant Daniel Dan va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 209 Minuto 42 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Delfim Casquilho, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Hydeputas, però Tobies Goberna no va poder encertar el xut.
  • 211 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44 el Onagros va posar setge sobre la defensa central visitant però en Ibon Aldekoa no va estar gens encertat.
  • 201 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Al minut 53 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Antón Cadavide no s'ho podia creure.
  • 213 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Antón Cadavide de Onagros va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 72, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Raúl Amieiro de Onagros va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ibon Aldekoa de Onagros es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): Raúl Amieiro de Onagros va abandonar el terreny de joc després de 39 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Toni Sánchez va entrar en el seu lloc.

Hydeputa's Nana

Goles Goles

  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): Hydeputas agafava avantatge al minut 34 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Mülayim Öğe amb mestria.
  • 143 Minuto 45 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Hydeputas va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Tomás Quesada, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): En Fabian Garita va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Hydeputas que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Patrizio Fochi, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Mülayim Öğe al minut 78, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Patrizio Fochi va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 79, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.