Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Terrasa (991576) - Chanquete FC (777267) » 162116920: T23/J4/IX

Liga 162116920 Información oficial sobre el partido 162116920 en Hattrick

22.03.2008 15:45:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 4 / IX.1805 (177300)

gran ali Alineación oficial del equipo 'gran ali' en el partido 1 - 0 J.D Bormujos Alineación oficial del equipo 'J.D Bormujos' en el partido
Francisco Ferrández (69') 1 - 0
gran ali Alineación oficial del equipo 'gran ali' en el partido 1 - 0 J.D Bormujos Alineación oficial del equipo 'J.D Bormujos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
gran ali Alineación oficial del equipo 'gran ali' en el partido 2 - 0 J.D Bormujos Alineación oficial del equipo 'J.D Bormujos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,4 % 0,2 % 4,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gran ali

Goles Goles

  • 123 Minuto 69 (Gol por la derecha): gran s'avançava al marcador al minut 69, després d'un rebot que va caçar en Francisco Ferrández per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): En Krzysztof Krzewina va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Krzysztof Krzewina del gran ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Alejandro Casillas va estar a punt d'avançar els locals al minut 36 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Udank Kulshreshta va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): En David Lafaye es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 11, Krzysztof Krzewina de gran va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 43 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Krzysztof Krzewina de gran per doble groga al minut 43.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 66 (Tirita): Al minut 66 de partit, el jugador Alejandro Casillas de gran es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

J.D Bormujos

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 7 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 7 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Miguel Ángel Blanquer, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): Bormujos van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 33, però el xut de Quim Bragado des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 236 Minuto 42 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Aldo Calkhoven no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Emanuele Picone estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 62 (Tarjeta roja directa): Al minut 62, Raúl Díaz Revorio de Bormujos va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Miguel Ángel Blanquer de Bormujos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 44 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Quim Bragado va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Raúl Díaz Revorio.