Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Unión Europea CDC (1417635) - Retraka (800034) » 162115005: T23/J1/IX

Liga 162115005 Información oficial sobre el partido 162115005 en Hattrick

01.03.2008 15:45:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 1 / IX.1771 (177266)

Plaza Ceramicas Alineación oficial del equipo 'Plaza Ceramicas' en el partido 2 - 0 algete F.C. Alineación oficial del equipo 'algete F.C.' en el partido
Diede Kolkman (23') 1 - 0
Antti Pisilä (90') 2 - 0
Plaza Ceramicas Alineación oficial del equipo 'Plaza Ceramicas' en el partido 2 - 0 algete F.C. Alineación oficial del equipo 'algete F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Plaza Ceramicas Alineación oficial del equipo 'Plaza Ceramicas' en el partido 1 - 1 algete F.C. Alineación oficial del equipo 'algete F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
63,3 % 12,5 % 24,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Plaza Ceramicas

Goles Goles

  • 124 Minuto 23 (Gol de penalti): Corria el minut 23, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Ceramicas s'avançava en el marcador després que en Diede Kolkman xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 115 Minuto 90 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Antti Pisilä era molt més ràpid que el defensa José Rull. Al minut 90, el jugador de Ceramicas va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4, Jean-Charles Guelton arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Ceramicas va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Iuri Faccioli va sortir per sobre el travesser.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Daymon Amperse va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Iuri Faccioli. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): En Prospero La Sala, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 55 (Tirita (médico)): Iuri Faccioli va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Ceramicas estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 092 Minuto 90 (Lesión grave): Jean-Charles Guelton, de Ceramicas, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Niklas Högholt el va substituir.

algete F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Xisco Gontán quasi aconsegueix empatar per algete al minut 30, però Clément Sibille va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 262 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 74, en un 1 contra 1 amb el porter, però Clément Sibille va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Xosé Colomina des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sixto Brito de algete amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Xosé Colomina de algete amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81 de partit, Sixto Brito de algete va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 87 (Tirita): Al minut 87, Adir Karny de algete es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.