Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tatoslocos_ (797651) - Maradomario CF (1336177) » 162098456: T23/J7/IX

Liga 162098456 Información oficial sobre el partido 162098456 en Hattrick

12.04.2008 15:45:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 7 / IX.1475 (176970)

KK BOSNA Alineación oficial del equipo 'KK BOSNA' en el partido 0 - 3 Orejetas industrial Alineación oficial del equipo 'Orejetas industrial' en el partido
0 - 1 Àlex Francesc (56')
0 - 2 Yan Conceição (65')
0 - 3 Fikri Öztekin (80')
KK BOSNA Alineación oficial del equipo 'KK BOSNA' en el partido 0 - 3 Orejetas industrial Alineación oficial del equipo 'Orejetas industrial' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
KK BOSNA Alineación oficial del equipo 'KK BOSNA' en el partido 1 - 0 Orejetas industrial Alineación oficial del equipo 'Orejetas industrial' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,0 % 0,3 % 6,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KK BOSNA

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): BOSNA va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Alberto Murga va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Xavier Ramalho va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Orejetas industrial

Goles Goles

  • 172 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Passats 56 minuts de partit, industrial es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Àlex Francesc es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 65 (Gol por el centro): Yan Conceição va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 65, i va fer pujar el 0 - 2 per a industrial.
  • 143 Minuto 80 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de industrial eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 80, Fikri Öztekin va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 10 (Ocasión de contra por la izquierda): industrial van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 10, però Róbert Tomčakovský va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 236 Minuto 23 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Gian Luca Precoba no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Tatu Leskinen estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del industrial que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Mateusz Lonc, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de industrial va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Róbert Tomčakovský va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Yannic Möllerherm de industrial va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Róbert Tomčakovský de industrial va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 61 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Àlex Francesc, jugador de industrial, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 61. Yan Conceição, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.