Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Marmol Macael (988655) - F.C. CATborges (1372738) » 162079513: T23/J2/IX

Liga 162079513 Información oficial sobre el partido 162079513 en Hattrick

08.03.2008 15:45:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 2 / IX.1137 (176632)

R.C.D. Sotillense Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Sotillense' en el partido 1 - 6 Contrabandistas Sonrrientes F.C Alineación oficial del equipo 'Contrabandistas Sonrrientes F.C' en el partido
0 - 1 Xavi Cabes (20')
Antoni Danglà (38') 1 - 1
1 - 2 Miguel Bello (40')
1 - 3 José María Robles (43')
1 - 4 Rubén Iturrioz (72')
1 - 5 Julián Mejías (84')
1 - 6 Pedro Cortesero (87')
R.C.D. Sotillense Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Sotillense' en el partido 1 - 6 Contrabandistas Sonrrientes F.C Alineación oficial del equipo 'Contrabandistas Sonrrientes F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
R.C.D. Sotillense Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Sotillense' en el partido 0 - 5 Contrabandistas Sonrrientes F.C Alineación oficial del equipo 'Contrabandistas Sonrrientes F.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.C.D. Sotillense

Goles Goles

  • 137 Minuto 38 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Avelino Sanz la va convertir en gol amb un remat de cap en Antoni Danglà tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 38 el marcador es va actualitzar: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Sotillense, l'equip va recuperar la pilota al minut 16 i va contraatacar. En Juan Diego Summers va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 203 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Rubén Iturrioz i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Sotillense, però el xut de Neco Haro va sortir bastant desviat.
  • 202 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): En Sergio Pérez Bujo de Sotillense es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 65, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Niceto Izquierdo de Sotillense va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Niceto Izquierdo de Sotillense es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 79.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): En Xoan Radío ocupà el lloc d'en Guifré Cuervo al 86 minuts, dos minuts després que el jugador de Sotillense quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Contrabandistas Sonrrientes F.C

Goles Goles

  • 173 Minuto 20 (Gol por la derecha): El jugador de Contrabandistas Xavi Cabes va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 20 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 172 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Contrabandistas va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 40. Miguel Bello va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): José María Robles de Contrabandistas va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 43. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 180 Minuto 72 (Gol de falta): Al minut 72, una falta xutada per Rubén Iturrioz va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 1 - 4 per a Contrabandistas. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Julián Mejías va augmentar l'avantatge de Contrabandistas a 1 - 5 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 87 (Gol por la derecha): Al 87 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Contrabandistas augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Pedro Cortesero es rifés el porter i marqués el 1 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Es duien 15 minuts de partit jugats quan Diego Ramírez va estar a punt de posar per davant a Contrabandistas amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Pablo Otaño va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Xavi Cabes de Contrabandistas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 44, Julián Mejías de Contrabandistas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 13 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Miguel Berdor, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 305 Minuto 50 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Xavi Cabes no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.