Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Piglett S.A.D. (1421000) - ManoStyle (777845) » 162075246: T23/J2/IX

Liga 162075246 Información oficial sobre el partido 162075246 en Hattrick

08.03.2008 15:45:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 2 / IX.1061 (176556)

Piglett S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Piglett S.A.D.' en el partido 2 - 1 Farfollas de mar Alineación oficial del equipo 'Farfollas de mar' en el partido
0 - 1 Pier Luigi Bellissimo (30')
Niels Brøchner (49') 1 - 1
Tomi Varila (76') 2 - 1
Piglett S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Piglett S.A.D.' en el partido 2 - 1 Farfollas de mar Alineación oficial del equipo 'Farfollas de mar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Piglett S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Piglett S.A.D.' en el partido 2 - 2 Farfollas de mar Alineación oficial del equipo 'Farfollas de mar' en el partido
Tiene un resultado normal 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,3 % 32,8 % 27,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Piglett S.A.D.

Goles Goles

  • 111 Minuto 49 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Niels Brøchner va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Piglett empatava el partit, 1 a 1, al minut 49.
  • 121 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Tomi Varila ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Piglett es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 40 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Tomi Varila va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Jean-Pierre Petit aquest no va estar a l'altura.
  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Brieuc Delrue va estar a punt d'acabar en gol al minut 53, però el porter visitant Marcel·lí Serrat va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 85 quan Mirko Amati de Piglett gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Brieuc Delrue de Piglett amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 54, Mirko Amati de Piglett va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 75 (Evento clima: lluvia, OK potente): Brieuc Delrue no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

Farfollas de mar

Goles Goles

  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): Amb 30 minuts jugats, Pier Luigi Bellissimo de Farfollas va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): En Noel Gau va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): Farfollas van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 29, però el xut de Pier Luigi Bellissimo des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 239 Minuto 36 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Demko Coekaerts va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Mirko Amati per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Florian Machado, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Florian Machado va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Pier Luigi Bellissimo al minut 42, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 271 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Onofrio Caracciolo va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 56, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però José Filgueira va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tommie Scanlan de Farfollas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Florian Machado es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 25 (Tirita (médico)): Demko Coekaerts va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Farfollas es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 19 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Demko Coekaerts que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.