Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Carta_Oro (1414407) - Sito's (1438114) » 162059444: T23/J12/IX

Liga 162059444 Información oficial sobre el partido 162059444 en Hattrick

17.05.2008 15:40:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 12 / IX.778 (61049)

Carta_Oro Alineación oficial del equipo 'Carta_Oro' en el partido 1 - 1 C.F. Los Mataos Alineación oficial del equipo 'C.F. Los Mataos' en el partido
0 - 1 Mauricio Verdejo (22')
Ricardo Barrero (52') 1 - 1
Carta_Oro Alineación oficial del equipo 'Carta_Oro' en el partido 1 - 1 C.F. Los Mataos Alineación oficial del equipo 'C.F. Los Mataos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Carta_Oro Alineación oficial del equipo 'Carta_Oro' en el partido 2 - 0 C.F. Los Mataos Alineación oficial del equipo 'C.F. Los Mataos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Carta_Oro

Goles Goles

  • 113 Minuto 52 (Gol por la derecha): Els jugadors del Carta_Oro amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 52, deixant Ricardo Barrero en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): En Juan Ricart va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Carta_Oro se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Pierpaolo Natzuka hauria d'haver estat gol al minut 33 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Iván Tello va estar a punt de marcar al minut 37 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 207 Minuto 56 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Carlos Gómez va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Mauro Diamante va estar a punt d'acabar en gol al minut 62, però el porter visitant Vladimir Ekhart va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ricardo Barrero! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Ricardo Barrero va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Carta_Oro se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

C.F. Los Mataos

Goles Goles

  • 173 Minuto 22 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Mauricio Verdejo va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 13 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 13 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jordi Masaló, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Mataos sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Olav Ommundsen, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 77 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Simon Mary de Mataos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.