Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

la hinchada del arlanzón (312239) - FC Paals (989555) » 162056375: T23/J1/IX

Liga 162056375 Información oficial sobre el partido 162056375 en Hattrick

01.03.2008 15:40:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 1 / IX.724 (60995)

chuculumba sport Alineación oficial del equipo 'chuculumba sport' en el partido 2 - 3 La pesadilla de Sogeti Alineación oficial del equipo 'La pesadilla de Sogeti' en el partido
0 - 1 Ottavio Ammannati (19')
0 - 2 Marquinho Miúdo (30')
0 - 3 Sre?ko Toma?i? (57')
Víctor Noboa (82') 1 - 3
Jordi Príncipe (90') 2 - 3
chuculumba sport Alineación oficial del equipo 'chuculumba sport' en el partido 2 - 3 La pesadilla de Sogeti Alineación oficial del equipo 'La pesadilla de Sogeti' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
chuculumba sport Alineación oficial del equipo 'chuculumba sport' en el partido 1 - 1 La pesadilla de Sogeti Alineación oficial del equipo 'La pesadilla de Sogeti' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,0 % 26,4 % 46,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

chuculumba sport

Goles Goles

  • 103 Minuto 82 (Gol por la derecha): Els seguidors del chuculumba van tornar a saltar d'alegria al minut 82. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Víctor Noboa que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 3.
  • 102 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Jordi Príncipe de chuculumba va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): chuculumba va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Victorio Orozco va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Eladio Munuera va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 202 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Juan Gorrochategui va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 88 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fernando Rojas Tello de chuculumba es va emportar una amonestació al minut 59 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Juan Gorrochategui de chuculumba es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 90 (Lesión leve): En Ibai Orellana Toro ocupà el lloc d'en Joan Enric Feixas al 90 minuts, dos minuts després que el jugador de chuculumba quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

La pesadilla de Sogeti

Goles Goles

  • 107 Minuto 19 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Ottavio Ammannati va aconseguir per a pesadilla el 0 - 1 al minut 19, amb un xut des de 40 metres que el porter no va poder aturar.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Marquinho Miúdo va augmentar l'avantatge de pesadilla a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 57 (Gol por el centro): Al minut 57, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Srečko Tomažič va augmentar l'avantatge de pesadilla a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40 de partit, Ottavio Ammannati va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 45 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Jaime Shaw va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Srečko Tomažič.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 41 (Lesión grave): Enrique Lasanta, de pesadilla, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Swen Schermutzki el va substituir.
  • 093 Minuto 68 (Lesión (no subst.)): Quan en Eladio Munuera es va retirar del terreny de joc al minut 68 per culpa del fort dolor que sentia al genoll, els aficionats de pesadilla es van enfadar al veure que no podia ser substituït per cap company.
  • Minuto 68 (Jugador de campo como portero): Swen Schermutzki, que sempre havia volgut intentar fer l'aturada de l'escorpí, va ocupar el lloc del porter lesionat.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Charles Persson va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.
  • 301 Minuto 44 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Jaime Shaw va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.