Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CuatroKa F.C. (1579549) - F.C.Martinsport (1420956) » 162050389: T23/J2/IX

Liga 162050389 Información oficial sobre el partido 162050389 en Hattrick

08.03.2008 15:40:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 2 / IX.617 (60888)

CuatroKa F.C. Alineación oficial del equipo 'CuatroKa F.C.' en el partido 4 - 0 Cyria Alineación oficial del equipo 'Cyria' en el partido
Hasan Kemal Tohumo?lu (16') 1 - 0
Giorgio Fuso (58') 2 - 0
Hasan Kemal Tohumo?lu (86') 3 - 0
Ulises Romero Osborne (88') 4 - 0
CuatroKa F.C. Alineación oficial del equipo 'CuatroKa F.C.' en el partido 4 - 0 Cyria Alineación oficial del equipo 'Cyria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CuatroKa F.C. Alineación oficial del equipo 'CuatroKa F.C.' en el partido 3 - 1 Cyria Alineación oficial del equipo 'Cyria' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CuatroKa F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 16 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 16 gràcies a la jugada de Hasan Kemal Tohumoğlu, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 134 Minuto 58 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Cuatroka i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 58 minuts de joc. Mentre en Giorgio Fuso el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 118 Minuto 86 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 86, el Cuatroka va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Hasan Kemal Tohumoğlu, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 0.
  • 106 Minuto 88 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 88 i semblava que Cuatroka desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Ulises Romero Osborne va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 4 gols per als locals i 0 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 7 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Cuatroka va anar a parar a la dreta de l'atac on en Giorgio Fuso, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 233 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Michel Chapotot va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Al minut 26 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Étienne Drobits de Cuatroka va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ulises Romero Osborne va estar a punt de sentenciar el partit al minut 81, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rait Vooglaid de Cuatroka amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 25 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Étienne Drobits se sentia fresc com una rosa.

Cyria

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 10, Loïs Valdenaire de Cyria va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Carlos Romaratezabala de Cyria es va emportar una amonestació al minut 22 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jarvis Franks de Cyria la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 82 (Lesión): Nikos Yiasemis va sortir coix del terreny de joc, substituït per Javier Rodríguez. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.