Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Space men (1431230) - pesadillasxxx (990733) » 162027082: T23/J2/IX

Liga 162027082 Información oficial sobre el partido 162027082 en Hattrick

08.03.2008 15:40:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 2 / IX.201 (60472)

Space men Alineación oficial del equipo 'Space men' en el partido 1 - 3 Racing Tutugi Alineación oficial del equipo 'Racing Tutugi' en el partido
0 - 1 Juan José Buendía (55')
Aníbal Clavero (86') 1 - 1
1 - 2 Andri Heckner (87')
1 - 3 Antonio Javier Fuenllana (89')
Space men Alineación oficial del equipo 'Space men' en el partido 1 - 3 Racing Tutugi Alineación oficial del equipo 'Racing Tutugi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Space men Alineación oficial del equipo 'Space men' en el partido 0 - 7 Racing Tutugi Alineación oficial del equipo 'Racing Tutugi' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Space men

Goles Goles

  • 113 Minuto 86 (Gol por la derecha): Els jugadors del Space amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 86, deixant Aníbal Clavero en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Al minut 44 es va veure una gran oportunitat per a Space per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Didi Traunstein, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Walber Criciúma.
  • 510 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Didi Traunstein de Space va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 45 (Lesión): El jugador de Space Aidan Battle va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Dalibor Duda va entrar en el seu lloc.
  • 095 Minuto 85 (Lesión): Space es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Teo San Emeterio no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Clemens Buess al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 38 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Matei Ilie va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

Racing Tutugi

Goles Goles

  • 172 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Tutugi va ser finalitzada des de l'esquerra per Juan José Buendía al minut 55. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 171 Minuto 87 (Gol por el centro): Amb 87 minuts jugats, Andri Heckner de Tutugi va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Antonio Javier Fuenllana va aprofitar un error defensiu al minut 89, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a Tutugi.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Jérémy Berthe va marcar al minut 17 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39 de partit, Agenor Gambetta quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 44 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Antonio Javier Fuenllana ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 236 Minuto 79 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Didi Traunstein va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Jérémy Berthe, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 83 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Tutugi va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nicola Tantera de Tutugi amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Matan Porat de Tutugi va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 37 (Tirita): Passats 37 minuts de joc, en Nicola Tantera de Tutugi va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 094 Minuto 43 (Tirita (médico)): Andri Heckner es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 88 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Andri Heckner no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.