Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DPS maxine (1433798) - piston fcb (800792) » 162018796: T23/J14/IX

Liga 162018796 Información oficial sobre el partido 162018796 en Hattrick

31.05.2008 15:40:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 14 / IX.52 (60323)

inter de majadahonda Alineación oficial del equipo 'inter de majadahonda' en el partido 0 - 2 Mallorquins al infern Alineación oficial del equipo 'Mallorquins al infern' en el partido
0 - 1 Auguste Warfel (85')
0 - 2 Marcos Bartolomé (88')
inter de majadahonda Alineación oficial del equipo 'inter de majadahonda' en el partido 0 - 2 Mallorquins al infern Alineación oficial del equipo 'Mallorquins al infern' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
inter de majadahonda Alineación oficial del equipo 'inter de majadahonda' en el partido 0 - 4 Mallorquins al infern Alineación oficial del equipo 'Mallorquins al infern' en el partido
Tiene un resultado normal 0.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

inter de majadahonda

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): majadahonda per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 22, quan Jesús Sueiro va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): majadahonda va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Christophe Nicollet va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Zacarías Ruipérez.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Cirilio López.
  • 513 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cirilio López va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que majadahonda va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Mallorquins al infern

Goles Goles

  • 173 Minuto 85 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Auguste Warfel va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 182 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Marcos Bartolomé, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Marcos Bartolomé, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 15 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 240 Minuto 23 (Ocasión de contra de falta): Mallorquins van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 23 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Marcos Bartolomé no va ser gens encertat.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Iván Zofra va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 33, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Petar Iliev va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Mallorquins va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 35, quan Marcos Bartolomé va quedar-se sol davant el porter Petar Iliev, però aquest va poder aturar el xut.
  • 235 Minuto 54 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Iván Zofra es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 54, però el porter va aturar el seu xut.
  • 271 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83 de partit, Axel Basdorf quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 81 (Tirita): Al minut 81, Björn Albrektsson de Mallorquins es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.