Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cutanda city (310199) - Sant Antoni F.C (1434534) » 162014246: T23/J11/VIII

Liga 162014246 Información oficial sobre el partido 162014246 en Hattrick

10.05.2008 15:15:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 11 / VIII.2019 (179562)

VALLORIA SAD. Alineación oficial del equipo 'VALLORIA SAD.' en el partido 2 - 2 A.Enter Alineación oficial del equipo 'A.Enter' en el partido
0 - 1 György Bálint (2')
0 - 2 Mohd Fareed bin Bakiri (39')
Joan Aragonés (40') 1 - 2
Joan Aragonés (46') 2 - 2
VALLORIA SAD. Alineación oficial del equipo 'VALLORIA SAD.' en el partido 2 - 2 A.Enter Alineación oficial del equipo 'A.Enter' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
VALLORIA SAD. Alineación oficial del equipo 'VALLORIA SAD.' en el partido 1 - 6 A.Enter Alineación oficial del equipo 'A.Enter' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VALLORIA SAD.

Goles Goles

  • 103 Minuto 40 (Gol por la derecha): Passava el minut 40 del matx, quan l'atent Joan Aragonés va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 2, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 110 Minuto 46 (Gol de falta): Una falta al minut 46 va proporcionar un lliure directe al VALLORIA. Joan Aragonés va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Leonhard Lepik! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): VALLORIA per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 84, quan Marshall Greene va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 66, Fabio Camboni de VALLORIA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hugo Sobreiro de VALLORIA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

A.Enter

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en György Bálint que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a A.Enter.
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Mohd Fareed bin Bakiri, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Hubert Kurzyński de A.Enter va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 24 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37 Toncho Nenov va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Jarle Bergseng, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 274 Minuto 67 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Txema Famoso que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 273 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): A.Enter va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Toncho Nenov va desviar el xut final de Mohd Fareed bin Bakiri després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 72 (Tirita (médico)): Hubert Kurzyński va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de A.Enter estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.