Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Can Cargol (493290) - NALATEAM (801398) » 162005552: T23/J6/VIII

Liga 162005552 Información oficial sobre el partido 162005552 en Hattrick

05.04.2008 15:15:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 6 / VIII.1864 (179407)

Can Cargol Alineación oficial del equipo 'Can Cargol' en el partido 4 - 1 aparjeitri f.c. Alineación oficial del equipo 'aparjeitri f.c.' en el partido
0 - 1 Eric Romans (32')
Julien Houde (39') 1 - 1
Karl Sørnes (40') 2 - 1
Rafael Careaga (72') 3 - 1
Miguel Ángel Argüello (90') 4 - 1
Can Cargol Alineación oficial del equipo 'Can Cargol' en el partido 4 - 1 aparjeitri f.c. Alineación oficial del equipo 'aparjeitri f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Can Cargol Alineación oficial del equipo 'Can Cargol' en el partido 4 - 0 aparjeitri f.c. Alineación oficial del equipo 'aparjeitri f.c.' en el partido
Tiene un resultado normal 4.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Can Cargol

Goles Goles

  • 115 Minuto 39 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 39 minuts de joc, Julien Houde, corrent com un esperitat, superà primer Dé Lip per velocitat, i després el porter posant el 1 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 123 Minuto 40 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 40 gràcies a la jugada de Karl Sørnes, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): Amb 72 minuts jugats, en Rafael Careaga va augmentar l'avantatge de Cargol a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 90 (Gol por la izquierda): En Miguel Ángel Argüello de Cargol va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Loke Nørager va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Cargol se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Cargol va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Karl Sørnes en un 1 contra 1 amb el porter Emilio Iciar, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Julien Houde. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): En Rafael Careaga es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): En Alfio Lazcano de Cargol va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Patriek Vos va prendre el seu rol al minut 83.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 22 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Julien Houde.

aparjeitri f.c.

Goles Goles

  • 172 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Eric Romans quedar desmarcat i marcar per a aparjeitri al minut 32. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de aparjeitri va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Massimo Davoli, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Claus Putlos es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dé Lip de aparjeitri va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Idan Englander de aparjeitri es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 41 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 41 de partit, quan un jugador de aparjeitri, en Jack Tornbrant, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.