Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Galactic Associated Team (1438483) - Can Cargol (493290) » 162005548: T23/J7/VIII

Liga 162005548 Información oficial sobre el partido 162005548 en Hattrick

12.04.2008 15:15:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 7 / VIII.1864 (179407)

Racing de Bercedo Alineación oficial del equipo 'Racing de Bercedo' en el partido 0 - 3 Can Cargol Alineación oficial del equipo 'Can Cargol' en el partido
0 - 1 Karl Sørnes (35')
0 - 2 Mikko Alli (54')
0 - 3 Ferruccio Mandelli (82')
Racing de Bercedo Alineación oficial del equipo 'Racing de Bercedo' en el partido 0 - 3 Can Cargol Alineación oficial del equipo 'Can Cargol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Racing de Bercedo Alineación oficial del equipo 'Racing de Bercedo' en el partido 0 - 4 Can Cargol Alineación oficial del equipo 'Can Cargol' en el partido
Tiene un resultado normal 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing de Bercedo

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de João Aguiar va estar a punt d'acabar en gol al minut 4, però el porter visitant Jonathan Arnaiz va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): En Andoni Chardí va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Miguel Bodoque es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 53 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a João Aguiar, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 302 Minuto 81 (Evento clima: lluvia, OK potente): Andoni Chardí no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

Can Cargol

Goles Goles

  • 173 Minuto 35 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 35, quan Karl Sørnes va posar els visitants Cargol per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Mikko Alli, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ferruccio Mandelli de Cargol l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 82 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 21 (Ocasión de falta): El Cargol va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 21 amb un llançament de falta perillós. En Mikko Alli però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 29, quan en Alejandro Contreras va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 282 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Andro Steković, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 88 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Cargol va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88 de partit, Patriek Vos va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ferruccio Mandelli de Cargol es va emportar una amonestació al minut 86 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 3 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Julien Houde no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.