Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Euler F.C. (995854) - cd san vicente (439302) » 162003795: T23/J2/VIII

Liga 162003795 Información oficial sobre el partido 162003795 en Hattrick

08.03.2008 15:15:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 2 / VIII.1833 (179376)

Vander Club Alineación oficial del equipo 'Vander Club' en el partido 1 - 1 nisio fc Alineación oficial del equipo 'nisio fc' en el partido
Klaus Maderbacher (20') 1 - 0
1 - 1 Stjepan Rimac (88')
Vander Club Alineación oficial del equipo 'Vander Club' en el partido 1 - 1 nisio fc Alineación oficial del equipo 'nisio fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vander Club Alineación oficial del equipo 'Vander Club' en el partido 1 - 0 nisio fc Alineación oficial del equipo 'nisio fc' en el partido
Tiene un resultado normal 1.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vander Club

Goles Goles

  • 123 Minuto 20 (Gol por la derecha): El jugador Klaus Maderbacher de Vander, després de 20 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Alejandro Víctor Parma al minut 83 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Francisco Sánchez va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): El jugador local Nicolas Billet per poc que no incrementa el marcador al minut 86. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Alejandro Víctor Parma va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 14, Sol Maguire de Vander va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gian Franco De Matteis de Vander va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 11 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): José Tascón no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

nisio fc

Goles Goles

  • 161 Minuto 88 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Stjepan Rimac que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 7 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 7 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Manuel Cabrera, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 263 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Manuel Cabrera sol davant la porteria al minut 72, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 209 Minuto 82 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Maxime Guilhem va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Wilmar Knaap va xutar a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 89 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Bernat Prieto s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 87 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Anton Annink va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.