Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Calasparra (1332031) - Butifarras FC (778064) » 161994236: T23/J7/VIII

Liga 161994236 Información oficial sobre el partido 161994236 en Hattrick

12.04.2008 15:15:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 7 / VIII.1662 (179205)

C.D. Los Pinos Alineación oficial del equipo 'C.D. Los Pinos' en el partido 1 - 1 ermanue_team Alineación oficial del equipo 'ermanue_team' en el partido
Stefano Coluccia (35') 1 - 0
1 - 1 Guayasent Ezquerra (70')
C.D. Los Pinos Alineación oficial del equipo 'C.D. Los Pinos' en el partido 1 - 1 ermanue_team Alineación oficial del equipo 'ermanue_team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.D. Los Pinos Alineación oficial del equipo 'C.D. Los Pinos' en el partido 1 - 1 ermanue_team Alineación oficial del equipo 'ermanue_team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,5 % 2,7 % 16,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Los Pinos

Goles Goles

  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35 els aficionats van embogir quan en Stefano Coluccia va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Pinos.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 8 (Ocasión de penalti): En Claudio Monteleone va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 8, però el porter visitant Iulian Rãdoi el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 230 Minuto 57 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Claudio Monteleone, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Al minut 60, Piotr Marunowski gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Iulian Rãdoi va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Claudio Monteleone de Pinos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 43 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Juan Yanguas va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Josep Ramon peralta.
  • 095 Minuto 73 (Lesión): Damien Lemoyne va sortir coix del terreny de joc, substituït per Mauro Esgueva. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 56 (Evento clima: sol, OK técnico): En Stanko Svetić va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.
  • 304 Minuto 67 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Piotr Marunowski que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

ermanue_team

Goles Goles

  • 161 Minuto 70 (Gol por el centro): Als 70 minuts de partit, Guayasent Ezquerra de ermanue_team va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 51 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a ermanue_team va estar a punt d'arribar en un córner. En Jacek Pajka va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 241 Minuto 58 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de ermanue_team va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jacek Pajka, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Huib Mioch es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jacek Pajka.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eduardo Bengoechea de ermanue_team la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Helge Gustavsen.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 28 (Tirita): Al minut 28 de partit, el jugador Martí Vallespir de ermanue_team es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 094 Minuto 29 (Tirita (médico)): Miguel Morató es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.