Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Valencia CF (1333513) - Toqueros (314654) » 161990619: T23/J13/VIII

Liga 161990619 Información oficial sobre el partido 161990619 en Hattrick

24.05.2008 15:15:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 13 / VIII.1597 (179140)

Reskemor Taldea. Alineación oficial del equipo 'Reskemor Taldea.' en el partido 4 - 1 skabanyes Alineación oficial del equipo 'skabanyes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Reskemor Taldea. Alineación oficial del equipo 'Reskemor Taldea.' en el partido 3 - 0 skabanyes Alineación oficial del equipo 'skabanyes' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Reskemor Taldea.

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): Reskemor va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 7 Alois Broeckl va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 11 (Gol por el centro): Al minut 11 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Thomas Friedrich Schluetter, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Reskemor.
  • 143 Minuto 75 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Reskemor eren letals, i Martín Vidal va aprofitar-ne un per aconseguir el 3 - 1 entrant des de la dreta.
  • 132 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Al minut 90, Reskemor va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Gustaw Ćwikowski, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 32 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en John Pattison no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Gustaw Ćwikowski estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Reskemor va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Felix Drakmar, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Martín Vidal va estar a punt de sentenciar el partit al minut 88, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Martín Vidal.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 14 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Abraham Boquera probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

skabanyes

Goles Goles

  • 138 Minuto 18 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Massimo Balboni va anar directament als peus de Tudor Ilie que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Al minut 26 Víctor Topo va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Mads Højmark va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 262 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33 Toralf Fredriksen va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Mads Højmark va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 263 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Víctor Topo sol davant la porteria al minut 74, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Toralf Fredriksen es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mário Rui Teles de Sousa de skabanyes va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.