Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vitigudino F.C (313857) - Getafenses de Carabanchel (1366192) » 161974266: T23/J13/VIII

Liga 161974266 Información oficial sobre el partido 161974266 en Hattrick

24.05.2008 15:15:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 13 / VIII.1305 (178848)

Vitigudino F.C Alineación oficial del equipo 'Vitigudino F.C' en el partido 5 - 0 Real Cuervos F.C Alineación oficial del equipo 'Real Cuervos F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Vitigudino F.C Alineación oficial del equipo 'Vitigudino F.C' en el partido 5 - 0 Real Cuervos F.C Alineación oficial del equipo 'Real Cuervos F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 4.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vitigudino F.C

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Vitigudino prenia la batuta de l'encontre al minut 6, quan en Claude-Oliver Blaschek va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 11 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Franklin Brentjes es va introduir dins la defensa central al minut 11, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 22 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Vitigudino pel centre va donar un gran resultat: el gol de Damian van Esschoten va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): Vitigudino va aconseguir el 4 - 0 quan Franklin Brentjes va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 134 Minuto 65 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Vitigudino i així augmentar el marcador a 5 - 0 als 65 minuts de joc. Mentre en Rui Viana el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Juan Miguel González Cruz al minut 40 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Elvis Polanec va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Juan Miguel González Cruz al minut 75 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Damian van Esschoten va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, Claude-Oliver Blaschek gairebé va marcar per a Vitigudino des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): El jugador local Claude-Oliver Blaschek per poc que no incrementa el marcador al minut 84. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Juan Miguel González Cruz va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Franklin Brentjes de Vitigudino va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alexandre Gispert de Vitigudino la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 63 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Juan Alba no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Real Cuervos F.C

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 8 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Rafael Gilbarrasa estava fent un bon partit.
  • 301 Minuto 70 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Fernando Martínez Navarro no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.